Наступного тижня Верховна Рада може проголосувати за візовий режим з РФ

Наступного тижня Верховна Рада може проголосувати за візовий режим з РФ

Джерела у фракціях Народний фронт і Блок Петра Порошенка заявили про те, що парламентарії можуть проголосувати за введення візового режиму з Росією.
 

Відзначається, що ще на цьому тижні фракції хотіли провести звірку голосів, чи набереться потрібна кількість голосів за цей законопроект. Якби стало відомо, що голосів вистачить, це питання виставили б на порядок денний наступного тижня. Втім, джерело не повідомляє, чи вистачить голосів, щоб ввести візовий режим з РФ. Але підкреслює, що, швидше за все, це голосування відбудеться в найближчі дні. Раніше Петро Порошенко за підсумками переговорів з канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив, що якщо Мінські домовленості не будуть виконуватися, то з високою часткою ймовірності санкції Європейського Союзу будуть продовжені. Можливе введення візового режиму прокоментував російський сенатор Олексій Пушков, який підкреслив, що таке рішення нашкодить українцям, які працюють в Росії. Джерело «РБК-Україна».
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up