На об'їзній біля Козятина у заметах застрягла фура. Допомогли поліцейські та фермер

На об'їзній біля Козятина у заметах застрягла фура. Допомогли поліцейські та фермер
  • Рятувальну операцію провели Козятинські офіцери громади разом з місцевим фермером.
  • Понад три години водій фури чекав на допомогу від ДСНС та «Чистого міста». Це виявилось безрезультатно. 
  • Допоміг екіпаж шерифів та «Маніту»

Сьогодні, 17 січня по обіді у сніговому полоні на об’їзні дорозі з Титусівки опинилася фура. Водій, не доїжджаючи 2-3 кілометри до Білоцерківської траси, загруз у заметах. Раніше, коли робили автодорожній міст через залізницю, тією дороги був жвавий рух. Та зараз нею рідко користуються водії, тому можна здогадатися, в якому вона стані, особливо взимку. Не чищена та нерозгорнута від снігу.  Тож не загрузнути там важко. Що і сталося сьогодні з вантажівкою.

За словами правоохоронців, які допомогли йому вибратися з заметів, водій понад три години намагався додзвонитися у всі відповідні служби аби ті допомогли. Він телефонував до служби ДСНС, але ті на місце події не виїхали і порадили звернутися до «Чистого міста» і надали йому контактні телефони. Трактор з комунального підприємства на допомогу все ж приїхав, але це не врятувало ситуацію. Він нічого не зміг зробити, тому поїхав, а фура так і залишилася в снігу.

Відео дня

Тоді водій вирішив йти до траси і шукати допомогу там. І знайшов її. Зустрів автівку з поліцейськими офіцерами громади. Правоохоронці, а саме Олександр Пазюн, Олександр Левчук та Роман Стецюк, приїхали до місця, де загрузла фура. Спочатку вони намагалися самотужки витягнути вантажівку, вчепивши буксирувального троса. Але це виявилось безрезультатно, не ті габарити. Тож поліцейські вирішити йти іншим шляхом. Сконтактували з місцевим фермером Анатолієм Безбахом, який відгукнувся. Він надав «Маніту», який розчистив завіяну дорогу та витягнув вантажівку.

 

Нагадаємо, нещодавно бійці ДСНС за допомогою спецавтомобіля відбуксирували іномарку на проїжджу частину дороги.

Також читайте як у Самгородоцькій громаді в снігу застрягла карета «швидкої».

«Діти застрягли в снігу»: у Самгородоцькій громаді шкільний автобус загруз у переметі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Місцевий

    Трактор з комунального підприємства на допомогу все ж приїхав, але це не врятувало ситуацію. Написали, що не приїхав. Ви хоч самі читаєте свою туфту, чи тільки ми читаємо ці помиї.

keyboard_arrow_up