У Самгородоцькій громаді в снігу застрягла карета «швидкої»

У Самгородоцькій громаді в снігу застрягла карета «швидкої»
  • Автомобіль «швидкої», повертаючись із виклику, застряг в сніговому заметі та не зміг самостійно продовжити рух. Допомагали рятувальники.

Подія сталася під ранок 13 січня у селі Лопатин Самгородоцької територіальної громади. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Рятувальники прибули на місце події та надали допомогу водієві екстреної медичної допомоги. Бійці ДСНС за допомогою спецавтомобіля та тросу відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги. 

— До аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося два чоловіки особового складу та один спецавтомобіль, а також підрозділ місцевої пожежної команди с. Самгородок, — зазначають у повідомленні.

Відео дня

Рятувальники закликають водіїв бути обережними та сумлінно дотримуйтесь правил безпеки на дорозі.

Довідка

13 січня синоптики прогнозують на території області хмарність, сніг, хуртовини, а на дорогах ожеледицю. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура вночі 9-14 морозу, вдень 0-5 морозу.

У поліції водіям та пішоходам радять бути пильними, дотримуватися правил дорожнього руху та ставитися з повагою один до одного:

  • зважайте на стан дорожнього покриття і видимість, особливо в темну пору доби;
  • дотримуйтесь безпечної швидкості, дистанції, уникайте різких маневрів;
  • пішоходи, під час переходу проїжджої частини враховуйте складні погодні умови, будьте обережними, не нехтуйте своїм життям і здоров’ям.

 

Читайте також:

Молоді таланти грали з дорослими на рівних. Для перемог їм не вистачило років.

У футболістів "Локомотива" з'явилася перспектива для росту майстерності

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexs Tkachuk

    Зато хтось гроші привласнив, а на людей байдуже

keyboard_arrow_up