«Діти застрягли в снігу»: у Самгородоцькій громаді шкільний автобус загруз у переметі

«Діти застрягли в снігу»: у Самгородоцькій громаді шкільний автобус загруз у переметі
  • Не дужий добрий ранок для дітей Самгородоцької громади. Через замети та нечищені дороги сьогодні вранці, 10 січня шкільний автобус опинився в сніговому полоні.
  • Дякуючи вмілим навичкам водія автобуса і водіям, які допомогли разом з учнями, транспорт вдалося благополучно визволити 

 

 

 

Про таку зимову ранкову подію, яка сталася по дорозі з Журбинець на Дубові Махаринці, нам написав наш читач Максим. Також він скинув посилання на опублікований відео-доказ. 

— Не дуже добрий ранок. Сьогодні довелося спостерігати та допомагати возволяти шкільний автобус з снігового замету, який Самгородок Наш не може розчистити, в той час коли така холодна погода, діти застрягли в снігу. Чому такий безлад твориться в даній ОТ? Це вже не перший рік, коли зимового утримання доріг немає. Але коли буде плюс на вулиці, і майже все розтане, тоді як завжди посипають чистий асфальт, — йдеться у дописі

Максим пише, що дякуючи вмілим навичкам водія автобуса і водіям,які допомогли разом з учнями, визволити даний автобус, всі вчасно приїхали на заняття і роботи.

Відео дня

— Даний випадок я змушений буду підняти на обласному рівні та питання щодо бездіяльності органів місцевого самоврядування Самгородоцької ОТГ. P.S. я теж не стояв осторонь.

 

Нагадаємо

Читайте також:

Фото дня: Козятин засипало снігом — прочищають не скрізь

Снігопад додав клопоту пішоходам, а у водіїв все добре

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Леся Місько

    Де саме?

keyboard_arrow_up