Маленькі патріоти у садочку святкували День незалежності

Маленькі патріоти у садочку святкували День незалежності

У дитячому садочку №6 «Теремок» старші вихованці влаштували патріотичне дійство. Під опікою виховательки Тетяни Клобуцької та музичного керівника Наталії Акопової до Дня незалежності відбулося свято «Україна - рідний край».

До заходу підготувалися гарно. Українське вбрання дошкільнят гармонійно поєдналося з виконанням віршів Ліни Костенко. А розпочали свято з Державного Гімну, який надав виняткової урочистості. Бо так зворушливо чути Державний Гімн з уст маленьких громадян. 

Концертна програма була насиченою. Дітки співали патріотичних пісень, ділилися своєю любов’ю до України. Танцювали танок з жовто-блакитними стрічками.

Відео дня

На свято у садочку був запрошений учасник бойових дій Олександр Чагін — дільничний, офіцер поліції. Також з дітьми спілкувалися старший інспектором сектору превенції Гайдучок Людмила. Ця зустріч була виховною. Адже Олександр Чагін поділився спогадами тих часів, що пережив разом зі своїми побратимами на сході країни. 

— Необхідно вірити, що наші захисники скоро повернуться додому, що Україна подарує своїм дітям у сьогоденні і в майбутні добрі дні. А досвід співчуття і взаємодопомоги стане кожній дитині у нагоді в інших життєвих ситуаціях, вже під мирним небом, — сказав дошкільнятам Олександр.

На завершення вихованці подякували гостям за візит та подарували їм малюнок. Низько вклонились всім героям захисникам нашої Батьківщини

Нагадаємо, що в до Дня незалежності  у Козятині відбудеться велопробіг. Як зареєструватися?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up