«Лікарня працює, закриватися ми не будемо»: директорка Козятинської ЦРЛ записала звернення

«Лікарня працює, закриватися ми не будемо»: директорка Козятинської ЦРЛ записала звернення
  •  Козятинська ЦРЛ претендуватиме на статус кластерної лікарні
  • Про це у відеозверненні повідомила директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова
  • Пропонуємо переглянути відео

На сторінці Козятинська ЦРЛ опублікували  звернення директора Козятинської ЦРЛ Оксани Забазнової.

Коротко про звернення

— Багато ходить чуток про лікарню. Зразу хочу їх розвіятись. Лікарня працює, закриватися ми не будемо. Ми маємо ще удосконалюватися і працювати далі. Важкий був 2022 ркі. Важкий для держави, для громади, для лікарні. Надходження з НСЗУ були досить невеликі, вони не покривали всіх наших видатків. В нас була заборгованість по зарплаті, але ми вистояли, ми вижили, ми працюємо. І команда лікарні спрацювала досить гарно і успішно. Настав 2023 рік. Ми маємо гарні показники в роботі. фінансове забезпечення від НСЗУ більше ніж в попередньому році на 20 мільйонів. Також маємо гарно підтримку від Козятинської міської ради, — сказала директор Козятинської ЦРЛ

Відео дня

Також Оксана Забазнова повідомила  — вирішили претендувати на статус кластерної лікарні

Довідково

Кластерні — це багатопрофільні лікарні, які забезпечуватимуть потребу населення в лікуванні найбільш поширених захворювань. Надкластерні надаватимуть допомогу у найскладніших або рідкісних випадках захворювання. Натомість загальні лікарні — це медичні заклади, які забезпечуватимуть базові напрямки лікування в межах однієї або декількох територіальних громад і за потреби будуть спрямовувати пацієнтів до кластерної або надкластерної лікарні.

Пропонуємо переглянути відео 

Реакції та коментарі козятинчан під дописом

«Звичайно враховуючи матеріально технічну базу, кадровий потенціал, транспортне сполучення Козятинська лікарня має найкращі шанси отримати статус «кластерної» при умові врахування інтересів громадян Хмільницького району, а не інтересів тих, хто поклав око на приміщення її та вирішив їх приватизувати за безцінь під час війни. Справедливе та об'єктивне рішення можливе при незаангажованості комісії та незалежності її членів... Калинівська лікарня вже «програла» так званий конкурс, тому вибір буде між Козятинською та Хмільницькою. До речі, МОЗ ще не прийнято остаточне рішення, щодо фінансування лікарень загального типу і її долю скоріше всього вирішуватиме засновник»

«Головне зараз говорити правду , без викрутасів . Шанси завжди є, але слід говорити і про мінуси А вони відомі — третій рік киснева станція не встановлена, інфекційне не відповідає вимогам, медпрацівники на не повних ставках,екстрене (приймальне )приміщення не закінчене. І ви як фахівець в цій галузі (звернення до Леоніда Ящука — примітка автора) знаєте це краще за всіх. Тому замовчувати провали не треба , бо зараз час ЧЕ. В нас багато плюсів по логістиці і надбань завдяки минулим керівникам залізниці ,району і міста і самій громаді. Але третій рік ЦРЛ лихоманить і це відомо в області, та й в Києві, бо колектив ЦРЛ шукав там захисту, два роки колектив працював без постійного керівника Зараз для влади рубікон, а для молодого керівника виклик, бо перед цим два роки провалу. Але якщо добʼєтесь, що кластерна лікарня буде тут, особисто буду аплодувати на площі, бо колектив дійсно фаховий і того заслуговує, як і змучена громада. Здивуйте нас по доброму»

«Розвиток подій по медицині буде набагато цікавішим»

«Поясніть людям про реабілітаційне відділення!!!Чому скорочуєте так багато працівників?З якими показниками подали нашу лікарню на обласну військову адміністрацію,до 01.05(яка оцінка?).Говорите гарно,особливо під музику! Які у вас премії? Які у працівників зарплати?(25%) Про який ви розвиток розказуєте?»

Нагадаємо: адміністрація  «Козятинської ЦРЛ» повідомляла, що в рентген-діагностичному відділенні лікарні проводиться комп'ютерна томографія (КТ) та комп'ютерна томографія (КТ) з контрастом. Дослідження проводиться за попереднім записом (номер телефону: 0630505251) при наявності електронного направлення від сімейного або лікуючого лікаря.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (29)
  • Тетяна Федосєєва

    Все залежить від керівника,але на данний час немає таких керівників які мають власну позицію,відстоювали інтереси нажаль бувшого району,кожен хвилюється тільки за себе
  • Тетяна Федосєєва

    Все залежить від керівникаа на данний час немає керівників якіб мали власну думку і відстоювали
  • Надежда Якимова

    Чому нові апарати ,які ставились під час  відкриття приймального відділення стали платними  ,коли під час відкриття обіцялось ,що буде безкоштовним,я була присутня на відкритті і чула на власні вуха обіцянки.-це одне.Кажете все добре і все гарно.?Дякувати треба людям ,громаді ,які відстояли вам тоді ваші зарплати ,то не ваша заслуга ,бо ви пані Оксано ,кажуть уже недолугого мера хвалите,ніби маєте гарну підтримку Не забувайте ,вам зараз довірили лікарню ,а це здоров'я людей громади і ми вміємо спитати з вас потім за все зроблене вами .І ще одне нескромне запитання,що відбувається з людьми ,коли їх ставлять керівниками?-,до цього все ніби було добре ,людина як людина,а потім щось міняє вас і на жаль ,не в кращу сторону.
  • Ирина Жорноклей

    Лікарня нашому місту потрібна, як ковток свіжого повітря. На жаль живемо в такі часи, що екологія жахлива. Люди дуже хворіють різного віку. І коли чуємо, що наші “правителі “кажуть що можна лікуватися в Калинівці чи ще “краще і ближче“в Хмільнику, то на думку приходять слова нецензурної лексики!!! В лікарні якесь зубожіння, людей масово позвільняли, а ці які залишились, то ходять на роботу за копійки в прямому сенсі!!! Це як??? Де ж впща совість і честь? Кого і навіщо ми вибирали? Які зарплати, Господа посадовці, у вас?

    Ирина Жорноклей reply Ирина Жорноклей

    Тарас Биль а ви що мій бюлетень на дільниці бачили? Це по перше, а по друге народ на виборах вибирає і довіряє, а коли ті кого вибрали не оправдовують довіру, то їх перебирають. А то згідно вашого коментаря, то я винна у всіх бідах і недоліках в нашій громаді? А кого цікаво мені було б знати обирали саме ви??

    Алла Корнякова-Брынкина reply Ирина Жорноклей

    Ирина Жорноклей Ірочка, так тримати.Що за місто, в якому не має лікарні? Ми що вже село? Схоже декому тау вигідно чи що? Люди не дерева ...

    Тарас Биль reply Ирина Жорноклей

    Ирина Жорноклей так ви ж самі голосували за цю владу. Тепер насолоджуйтесь їхнім керівництвом та реформами.
    Хуже не будет... Хоть паржьом...
    Новиє ліца... Красівий парень с народа....
    І наша Таня лучше всех!!!!

keyboard_arrow_up