Леви приїхали з бронзою

Леви приїхали з бронзою

Козятинські “Леви” 25 серпня в місті Гнівань брали участь в турнірі на кубок ”Gnivan Sammr”.

Крім них змагалися ще сім спортивних колективів з Вінницької області. Це господарі змагань команда “Гнівань”, ДЮСШ Бар, “Темп” Вінниця, ФК “Юніор” Вапнярка, команда Села Строїнці Томашпільського району, команди Сутиски і Кобелецьке Тиврівського району.

Наші земляки, забивши 32 мячі і пропустивши 6 голів у власні ворота, фінішували на турнірі третіми. Команда з Козятина була самою молодшою на турнірі. А Данило Кущак — на два роки молодшим від учасників з інших команд.

Поступилися наші маленькі спортсмени господарям турніру футболістам “Гнівані” з рахунком 1:2. Ще однієї поразки з рахунком 1:3 наші земляки зазнали від ще одного представника Тиврівського району команди смт Сутиски. З футболістами вінницького “Темпу” “Леви” розійшлися миром 1:1. Мають у своєму активі козятинці чотири перемоги. З мінімальним рахунком 1:0 вони переграли сильну команду “Юніор” з Вапнярки. ДЮСШ міста Бар вони забили 6 сухих м’ячів. Ще більший рахунок 8:0 був зафіксований в зустрічі з командою села Строїнці. А з командою села Кобелецьке наші “Леви” розібрались з не футбольним рахунком 14:0.

Відео дня

За підсумками всього турніру, ще, як його називають, “Літній кубок Гнівані”, чемпіонами стали 9-літні футболісти “Гнівані”. Срібні нагороди у спортсменів смт. Сутиски. Бронзові призери — “Леви” з Козятина

Від редакції:

Вітаємо левів! Ви прославляєте Козятинщину!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up