Козятинському залізничному училищу надали грант у 30 тисяч гривень

Козятинському залізничному училищу надали грант у 30 тисяч гривень
  • Козятинське міжрегіональне вище професійне училища залізничного транспорту брало участь у оголошеному Вінницькою обласною Радою конкурсі на отримання грантів для закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.
  • Тема: «Розробка та застосування інформаційних та інноваційних технологій в управлінську діяльність, освітній процес та науково-пошукову роботу».

Як йдеться на сторінці авторський колектив проєкту Козятинського МВПУЗТ в складі заступника директора з навчальної роботи Олени Коломійчук, заступника директора з виховної роботи Лариси Осіпчук та інженера Віталія Крапивного під патронатом директора Андрія Стецюка представили проєкт на тему: «Створення та впровадження віртуального освітнього середовища в Козятинському МВПУЗТ».

За результатами відбору Експертною радою надали схвальну оцінку проєкту для його практичного спрямування та присудили Грант Державному професійно-технічному навчальному закладу «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту». Гроші, у розмірі 30 тисяч гривень, підуть на реалізацію в освітній діяльності училища.

Відео дня


Читайте також:

Козятинчанка розписує криниці на Хмельниччині

Пироги, желе, штруделі, канапки: у Козятинській гімназії № 9  влаштували благодійний ярмарок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up