Пироги, желе, штруделі, канапки: у Козятинській гімназії № 9  влаштували благодійний ярмарок

Пироги, желе, штруделі, канапки: у  Козятинській гімназії № 9  влаштували благодійний ярмарок
  • Уже традиційно в Козятинській гімназії № 9  проводять благодійні ярмарки.
  • Раніше їх влаштовували з різних причин, а з початком повномасштабного вторгнення виручені кошти стали спрямовувати на потреби ЗСУ.
  • Адміністрація навчального закладу опублікувала яскраві фото та розповіла про захід

— Захід згуртував всю нашу дружню родину: учнів, учителів, батьків. На великій перерві подвір’я закладу нагадувало велетенський вулик. Було стільки цікавого і смачненького, що очі розбігалися! Асортимент на шкільних прилавках був величезний, кожен міг обрати собі щось до смаку, — пишуть на сторінці Опорного комунального закладу« Гімназія № 9 Козятинської міської ради .

Пироги, рогалики, желе, штруделі, канапки, десерти, торти, вироби з фруктів, пиріжки, круасани, слойки з фруктовим повидлом, компоти, морси, лимонади — це найменший перелік солодкого, що там був. Ціни на смаколики були доступні. А з ініціативи директора гімназії, Олега Заїчка, кожен бажаючий міг безкоштовно попити тепленького чаю.

Відео дня

— Ми вважаємо, що кожен українець має долучатися до таких акцій. Це чудова ідея, бо таким чином ми можемо допомогти нашим військовим. Усі зібрані на благодійному заході кошти будуть використані на потреби військових, які кожного дня боронять кордони України та оберігають наш спокій, — йдеться у дописі. — Дякуємо всім, хто долучився до цієї корисної справи, бо благодійність для нашої шкільної родини – це бажання ділитися часом, любов’ю, добром та підтримкою для наших захисників.



До слова, ми писали, що для дошкільнят збудували окремий дитячий майданчик. Ідея побудувати дитячий майданчик для малюків на території гімназії №9  належить директору закладу Олегу Заїчку.

Нагадаємо:

Читайте також:

Зібрали 27 тисяч для бійців з 59 окремої мотопіхотної бригади

Для воїна з Самгородка, який після поранення готується повернутись у бій, зібрали понад 35 тисяч гривень

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up