Козятинській ЦРЛ подарували апарат ШВЛ експертного класу за мільйон гривень

Козятинській ЦРЛ подарували апарат ШВЛ експертного класу за мільйон гривень
  • Німецькі благодійники подарували Козятинській ЦРЛ апарат ШВЛ експертного класу за мільйон гривень
  • Новітній портативний апарат штучної вентиляції легень Hamilton T1 використовуватимуть у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, а також для кисневої підтримки при транспортуванні важких хворих.

Про це повідомляють на сторінці Козятинської ЦРЛ

У дописі додають — виробник, швейцарська компанія Hamilton Medical, на своєму офіційному сайті зауважує, що саме ця модель сучасного устаткування розроблена спеціально для використання у складних умовах. Це перший пристрій, у якому функції повноцінного реанімаційного апарату ШВЛ поєднуються з компактністю та міцністю. Таке поєднання дозволяє проводити високоякісну вентиляцію легень у пацієнтів під час транспортування навіть у несприятливих умовах. За допомогою інтелектуального режиму апарат самотужки аналізує стан пацієнта та обирає найбільш оптимальний рівень подачі кисню.

Відео дня

Обладнання передали волонтери німецької незалежної гуманітарної організації реагування на надзвичайні ситуації CADUS e.V. – Redefine Global Solidarity. Вартість апарату ШВЛ Hamilton T1 становить близько мільйона гривень.

— Я вдячна нашим добрим друзям-благодійникам, які допомогли нам з дороговартісним обладнанням. Впевнена, цей апарат врятує не одне життя. Ми маємо чудовий медичний колектив, який, як на передовій, веде власну війну за життя та здоров’я пацієнтів. Але нам бракує сучасного обладнання, яке дасть можливість збільшити шанс пацієнтів на швидке одужання. Такий суперсучасний апарат, аналогів якого в нас немає, дасть можливість лікареві почуватися озброєним у боротьбі зі страшними недугами та забезпечить належні умови при транспортуванні хворих до спеціалізованих закладів — коментує директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова

Нагадаємо, у Козятинську ЦРЛ придбали сучасний апарат ультразвукової діагностики за 2,5 мільйона.

Також лікарня отримала суперапарат за мільйон 700 тисяч гривень

Читайте:

Всі за відкриття реабілітаційного центру, але є нюанс

Найбільше вакансій у Тульчинській, Калинівській та Козятинській лікарнях. Кого шукають?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up