Козятинські ліцеїсти придбали потужний прожектор для підрозділу, який береже наше небо

Козятинські ліцеїсти придбали потужний прожектор для підрозділу, який береже наше небо
  • Козятинчани придбали і вже передали прожектор та зарядну станцію «Бандера Павер».
  • Місцеві волонтери звітують про допомогу та кажуть: «Разом зробили потрібну справу»

— Сьогодні спільно з колективом та учнями Ліцею #1 передали комплект #СилаППО для підрозділу, який береже наше небо — прожектор та зарядну станцію «Бандера Павер». Дякуємо Ліцею #1 за придбання потужного прожектора. Також дякуємо за влаштоване маленьке свято для наших захисників. Дякуємо Нова Пошта за безкоштовну доставку! — повідомляє Сергій Сиваківський на сторінці Благодійного фонду «Паросток добра»

Також Сергій  додає — разом зробили потрібну справу, як приклад для наслідування іншим. Адже, нагадаємо, нещодавній наліт дронів на м. Славута на Хмульниччині підтверджує, що допомагати ППО значно дешевше ніж відновлювати 1600 будинків громади.

Відео дня

— В закладі освіти відбулася хвилююча зустріч з військовослужбовцями, яким передали надзвичайно необхідний пошуковий прожектор Bandera Flashlight 280.1 X, придбаний за кошти, що були зібрані під час благодійного ярмарку. Учні висловили зворушливі слова подяки нашим Героям, подарували солодощі, малюнки, браслети-обереги, листи та прапор з побажаннями якнайшвидшої Перемоги. Діти розуміють, що захисникам потрібна увага, добре слово та підтримка. Хай живе Україна! Слава Україні! Героям слава, — написали на сторінці Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка - м. Козятин

Читайте також:

Освітяни, батьки та діти Козятинської громади об'єднались і придбали для ЗСУ дрон

У Пляхівській гімназії на благодійному ярмарку зібрали понад вісім тисяч гривень

Пироги, желе, штруделі, канапки: у Козятинській гімназії № 9  влаштували благодійний ярмарок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up