Нічна атака дронами: у сусідній області від падіння уламків постраждало 16 людей

Нічна атака дронами: у сусідній області від падіння уламків постраждало 16 людей
  • У ніч на 25 жовтня 2023 року російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ - рф), застосувавши 11 ударних БпЛА типу «Shahed»
  • У Хмельницькій області від падіння уламків постраждало 16 людей, об'єкт критичної інфраструктури, нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби, — повідомляють в Хмельницькій ОВА.

Як повідомляють Повітряні Сили ЗСУ, в результаті бойової роботи сили та засоби Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищили усі 11 «Shahed-136/131»

На Вінниччині повітряна тривога розпочалася о 0:37 і закінчилася о 4:04. під час тривоги в області була загроза застосування ударних дронів

Відео дня

До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи. Зокрема протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Як повідомила у своєму телеграмі Хмельницька ОВА, вже четверту добу поспіль ворог атакує Хмельниччину.
— Цієї ночі у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибухова хвиля пошкодила нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на ранок за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби, — йдеться у повідомленні

Нагадаємо, минулої доби у Вінницькій області було гучно. ППО збивала ворожі дрони

Читайте також:

Інструктор з тактичної медицини Олександр Гунько вчив надавати першу домедичну допомогу

Захищаючи Україну загинув наш Герой Юрій Родюк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наташа Матейко

    Дай Бог вам здоров'я,за вашу роботу

keyboard_arrow_up