Конфлікт на ринку «Хлібодар»: козятинчанка купила несвіже молоко

Конфлікт на ринку «Хлібодар»: козятинчанка купила несвіже молоко
  • Лист у номер

«Увага! Фальшиве молоко!

Продавці (хоча скоріше за все, перекупки) молока, що збувають свій товар на дерев’яній розкладці якраз навпроти панельного будинку по вулиці Пушкіна, 28, продають НЕСВІЖЕ, НЕЯКІСНЕ МОЛОКО!

Жінка підійшла купити молока для лікування хворої дитини – про це сказала продавчині Аллі (молодша жінка-блондинка на фото та відео), зауваживши, що потрібно саме ранішнє молоко. Продавчиня вказала на пляшку, взяла із покупця 22 гривні і … все було би добре, якби молоко не перетворилося на грудки під час закипання прямо на очах! А кип’ятити молоко господиня-покупець стала одразу по приходу додому – і півгодини не пройшло!

Відео дня

Вирішила отримати вибачення від нечесної продавчині – пішла на ринок знову – тепер із фотофіксацією молока, що скипілося. Однак … продавчиня Алла попросила принести молоко, мовляв, раптом покупець каже неправду! (Тільки уявіть це нахабство!) Жінка, все ще сподіваючись на вибачення та мирний розв’язок ситуації, принесла ще гарячу каструлю із молоком в грудках – його подальшу долю можна побачити на відео! Ба більше: покупець наштовхнулася на грубощі та нецензурну лайку з боку продачинь! Як-то кажуть, далі просто без коментарів дивіться відео та

фото…»

Дивіться відео тут

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Вова Полічков

    Вчора шминдрики порізали молоду людину в себе на садибі син працівниці сільради
  • Андрей

    Пофиг-пляшем!
  • Вікторія Петрушкевич

    Хочу відповісти ВОВІ Полічковському! Якщо Ви такий знавець, і знаєте хто ці люди! То чому ж не бачите скільки в них насправді корів?  Чи це як називається? Мене не чіпають, то я в душу буду срати!!!! Подумайте над тим, що написали. І так від себе додам. Мене ви також знаєте.  І мою сімю. То ж я запитаю. ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО!!!!!
  • Вова Полічков

    Ці горе продавці з Махнівки Шевчуки в народі шминдрики Не купуйте у них нічого нехай самі їдять ту смердоту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up