Конфлікт через курник

Конфлікт через курник

Коли твій сусід ворог

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка нашого міста Наталія Федорівна. Вона повідомила, що її сусідка постійно провокує конфліктну ситуацію відносно неї.

Перевіривши ситуацію, виявилося, що Наталія Федорівна в 1961 році вийшла заміж і переїхала жити в Козятин на вулицю Менделєєва. Тоді її сусідки ще, мабуть, не було й на світі. Вона поселилася за цією адресою 7 років тому. Вихід з помешкання був навіть на іншу вулицю. Кожен на своєму подвір’ї господарює, як вважає за потрібне, і будує об’єкти відповідно до закону. От тільки в сусідстві повинне діяти не писане законом правило: будівлі типу туалет чи курник потрібно погоджувати спільно із сусідом. Часто такі неузгоджені об’єкти якраз і є причиною конфліктної ситуації між сусідами.

Саме курник породив конфлікт в даній ситуації. Почувши обох сусідок, можна зрозуміти, що в них немає рецепту для примирення.

Відео дня

Господарство розташоване біля паркана, що називається межею сусіднього господарства. Галас ситої птиці роздражає Наталію Федорівну. Голуби, які злітаються до кормушки домашньої птиці, сідають на дах пенсіонерки. Літаюча дика птиця по-своєму перефарбовує покрівлю сусідського будинку, а прибирати після себе голуби не будуть.

Хтось, читаючи ці рядки, може посміхнутися з іронією. Та Наталію Федорівну не балувала доля, починаючи з дитинства. Вона сповна відчула складність свого прожитого. У жінки, якій 80, є букет і інших хвороб. І ми повинні з розумінням ставитись до людей такого типу.

Від редакції:

У ситуації вихід є і він в мудрості іншої сторони (сусідки, яка тримає курей та качок).

Коли, як кажуть в народі, коса й далі буде йти на камінь, то повинна втрутитися адміністративна комісія міської ради, яка і розглядає подібні конфлікти за заявами городян.

 

  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up