До України йдуть заморозки. Де накриє холодом?

До України йдуть заморозки. Де накриє холодом?
  • Погодна ситуація залишається нестабільною. То раптове потепління, то чергова порція похолодання.
  • Синоптики попереджають нині про заморозки. Але огорнуть вони не всю країну.
     

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що найближчої ночі у нас очікуються заморозки.

— Найбільш ймовірними вони будуть в західних, північних та центральних областях. Щоправда, невеликі та на грунті, але все ж — заморозки. На Півдні та Сході України заморозків не буде, — пише Діденко у фейсбук. — Температура повітря загалом найближчої ночі очікується +2+6 градусів, у східних областях та в південній частині +6+12 градусів.Вдень 4-го травня повітря буде свіжуватим, +10+15 градусів, на Донеччині, Луганщині й у південній частині теплішим, +12+17 градусів.

Також Діденко поділилася прогнозом і на наступний тиждень. Зазначила, коли у нас чекати дощів, а коли і потепління. — Що на тижні? Буде в Україні тепліти, а в другій половині тижня прибуватиме дощів. Найбільше вологи припаде на суботу, 8-го травня, — розповідає синоптик.

Відео дня

— З наступного понеділка, з 10-го травня, увірветься до нас вже справжнє тепло, стовпчики термометрів легко перемахуватимуть через +20+25 градусів і навіть вище. А поки що ще раз нагадую, що найближчої ночі в північних, західних та центральних областях є ймовірність заморозків.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up