Дівчата з Махнівки назбирали 24 тисячі гривень. Вже придбали BanderaPower

Дівчата з Махнівки назбирали 24 тисячі гривень. Вже придбали BanderaPower
  • Юні махнівчанки Ангеліна і Влада зібрали 24 тисячі гривень.
  • На ці кошти вже придбали BanderaPower 180S — блок багатоканальної швидкої зарядки, якій може забезпечити живлення предметів першої необхідності:телефонів, рацій та інших пристроїв.

Про такий патріотичний вчинок дівчаток повідомила Махнівська громада

Пристрій має 2 розетки 220 із більшою потужністю до 500 ВТ. Має роз'єм для підзарядки від сонця. Ємності батареї вистачить для підзарядки більш ніж 35 телефонів, більш 60 рацій, 150 годин безперервного освітлення світильника, що входить в комплект та 6 шнурів з роз'ємами для підзарядки, 1 роз'єм прикурювач, 4 порти USB тощо.

Відео дня

— .Дякуємо виробнику за знижку для ЗСУ, він коштує 30 581 гривень, а ми придбали за 24 111. Дякуємо всім за кожну гривню при першій можливості передамо нашим хлопцям, щоб вони були на зв'язку, — йдеться у повідомленні

Нагадаємо,  як юні махнівчани збирали на байрактар. А також, як діти з Махнівки вирішили допомогти семирічному вінничанину Ромчику.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Петров

    І це все??? А далі шо буде, нічоооого!!!
  • Lorraine Kelly

    🇺🇦 підтримати україну
    отримати гроші помічник за кілька хв
    Тільки для громадян України та біженців з України. натисніть тут --> https://s.uappl.org/36reco711

    ми створили проект який безпосередньо пов’язує донорів (ми не обробляємо кошти) з окремими громадян України які звертаються за матеріальна допомога.

keyboard_arrow_up