Для козятинських захисників придбали авто. Збирають кошти на тепловізор

Для козятинських захисників придбали авто. Збирають кошти на тепловізор
  • Козятинчани — неймовірні люди. У липні волонтерка Ольга Шостак оголосила збір коштів для допомоги нашому батальйону, нашої бригади захисників. 
  • Хлопцям вже купили і передали тактичні навушники, далекомір, спальники, каремати.
  • А днями повідомили — вже проплатили за авто

У телеграм-каналі Козятинської міської ради підбили підсумки збору коштів, який оголосила наприкінці липня Ольга Шостак — волонтер громадської організації «Нова Козятинська громада». Додамо, що офіційно відкрили збір коштів на авто, тепловізори і все необхідне для наших захисників!
— Повідомляю вам, що сьогодні проплатили за авто для наших Козятинських захисників, для нашого батальйону, нашої бригади! За авто проплатили 110700 грн. Дякуємо працівникам СТО «Евро» за безкоштовну допомогу в облаштуванні, в підготовці авто до відправлення. Дякуємо всім за кожну гривню, за кожну, сотню, за кожну тисячу.  Ми з вами це зробили, — йдеться у повідомленні
Раніше закупили і передали хлопцям тактичні навушники, далекомір, спальники, каремати.

Додають, що збір коштів для наших Козятинських захисників, нашого батальйону, нашої бригади триває Захисникам потрібен тепловізор.

Відео дня

Реквізити:

4731 2196 3134 0845
Шостак Ольга Миколаївна

  • Нагадаємо, Ольга Шостак відкрила збір коштів нашим хлопцям, з Козятинської територіальної громади, які зараз на Сході країни і обороняють нашу землю. Військовим дуже необхідний автомобіль, тепловізор,спальники, каремати.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up