Фото дня: Козятин засипало снігом — прочищають не скрізь

Фото дня: Козятин засипало снігом — прочищають не скрізь
  • Під ранок 7 січня Україну накрив циклон з морозом та снігом. Як то зазвичай буває взимку, снігова хурделиця понадувала переметів і додала роботи місцевим комунальникам.
  • Десь вулиці снігоприбиральна техніка зачепила (загалом це центральні вулиці), а десь нею і не пахло (проміжні вулички у місті  та у селах громади). 
  • Зробили фото дня і запитали у наших читачів: «Чи чистили вашу вуличку від снігу?»

Козятинчани скаржаться на нечищені від снігу дороги/

Допис з запитанням у нашому телеграм-каналі зібрав чимало коментарів. Зокрема люди писали, що вулиці не чищені, засніжені і давно забуті комунальниками.

Так Костянтин написав: «В навколишніх селах, які приєднали до міста Козятин, вже котрий рік становище плачевне. Дороги та вулиці не чистяться, не посипаються. На звернення громадян керівництво Козятинського комунального підприємства не реагує. Ще в нашій громаді, яка ще була Сокілецькою, голова ще щось робив, регулярно приїздила посипальна машина, їздив грейдер, який чистив дороги. Наразі, вже котрий рік громада сіл Титусівка, Рубанка, Сигнал, Пустоха знаходиться в стані колапсу. В мене питання, то де ця хвальона спецтехніка, яка мала б працювати на дорогах громади?»

Відео дня

Написали читачі і на наш Інстаграм. Ось повідомлення від Діани: «В нас в заводі сніг чуть не в коліна, до автобуса пройти практично неможливо, тай і не факт, що автобус буде, дороги просто замело, а щоб спуститися з горба і виїхати то це капець. Завод — це Махаринці просто друга частина села, біля Козятина».

А це фото від одного із читачів. На ньому видно, що і тротуар, і проїжджа частина дороги не чищені взагалі

Зробили кілька фото у селі Козятин, в центрі та в районі залізничного училища. Десь вулиці розчищені добре. Але таких, на жаль, мало.

За спостереженнями наших журналістів, станом на вечір 8 січня, біля училища почищаний тротуар. Вулиця Довженка біля автостанції — найкраще розчищена дорога, біля магазина «Дует» там почистили трохи гірше. Що стосується початку вулиці Грушевського, таке враження що водії машинами розчистили сніг самі.

 

Козятинчани, а Вашу вулицю почистили від снігу? Діліться з нами фото-відео у коментарях

Читайте також:

Снігопад додав клопоту пішоходам, а у водіїв все добре

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ivan

    Скільки раз за цю зиму випадав сніг і скільки раз його чистили? Напевне це перший або другий раз його чистили за всю цю зиму. Але і там де чистили - люди розчистили біля себе тротуари - засипали все розчищене, люди тепер ходитимуть там де їздять автомобілі.
  • Святослав

    Само розстане)))
  • Наталка Кравчук

    А вулиці Гоголя, Некрасова, Пролетарська, 9- Січня  та інші..... -  взагалі ніколи не чистять дорогу!!!

keyboard_arrow_up