Снігопад додав клопоту пішоходам, а у водіїв все добре

Снігопад додав клопоту пішоходам, а у водіїв все добре
  • Небесна канцелярія вирішила ще раз перевірити, як наші комунальники підготувалися до зими.
  • Якщо у пішоходів щодо нечищених тротуарів є питання, то за нечищені дороги за комунальні служби заступились водії.

Засніжило 7-го січня десь о 3-й годині ночі і до ранку насипало сантиметри два снігу. О восьмій годині ми вийшли до переїзду 1011 км. Коли переїзд був закритий для проїзду потяга, а водії виходили з автівок, щоб повністю очистити від снігу лобове скло ми поцікавилися у них в якому, стані дороги.

 Водії Василь і Петро сказали, що є проблеми у них через негоду з самими автівками, а щодо дороги,то поки питань немає. Все нормально з дорогою було і у пана Станіслава.

Відео дня

Водійок двоколісних Аллу і Наталію ми запитали чи їхати не слизько.—Не слизько з горба я їду, а під гору велосипед в руках веду. Тільки ви мене хоч не фотографуйте каже велосипедистка Алла.

Коли у водіїв на дорозі все добре ми переключилися на пішоходів.

З самих нетерплячих це наша знайома Вікторія. Телефонуємо до неї самі і запитали у неї —Віта кажуть, що на ПРБ зараз сонячна погода. —Яка сонячна, коли сніг падає, Вулицею Героїв України поїхала ця машина, що дороги посипає, але не посипала. На вашого тракторця я не надіюся скоріше, поки я буду на роботі, то до вечора сніг вже перестане йти сказала нам Вікторія у відповідь.

З десятої і до 13 години ми знов чатували на водіїв біля переїзду. Опитали близько двох десятків власників залізних коней. Кожного з опитаних ми запитували в якому стані дорога при такому снігопаді?

На диво ми не почули від усіх водіїв відповіді, що дорогу вже треба прочищати. Лише водій Михайло сказав—Що біля країв дороги колесами автівок нагорнуто чималі бугорки снігу і сніг з дороги вже треба чистити. 

Не мали водії спільної думки щодо обраної ними безпечної швидкості. Пан Валентин каже, що він своїм бусом по прямій, сміло може їхати 40 км на годину, а на поворотах при 25-ти заносить.

Для автівок водіїв Степана, Віктора трьох Олександрів, Дмитра і Віталія безпечна швидкість при такій погоді 60 км на годину. Проблема в іншому каже водій Віталій— По такому снігу залипають щітки склоочисника, а дорогою поки можна їхати сказав він.

Коли у водіїв з дорогою майже все добре, то комунальним службам нізащо дорікати.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Крента

    Все буде добре!

keyboard_arrow_up