Батьки зіграли внучку і Жучку

Батьки зіграли внучку і Жучку

Святкування дня міста в Залізничному

Залізничне є невід’ємною частиною нашого міста. Тут були проведені вперше на День міста цікаві заходи на стадіоні школи №6. Головними дійовими особами на святі були діти.

Відкрила урочистості співачка Тетяна Фабіцька. Вона і вела програму. Розпочали концертну програму Анна Чернецька, Артем Сичевський, Анна Пастух, тріо “Козаки” (хоч ще маленькі), Віта Антонюк. Вокалісти Артем Сичевський та Анна Чернецька виходили на умовну сцену двічі.

Другу частину гулянь на Залізничному також присвятили дітям. А розважати дітей приїхали клоуни з обласного центру нашого краю. Кнопка з Пупсиком. Кнопка як кнопка, а Пупсик трохи завеликий. Та клоуни є клоуни. Вони влаштували малечі конкурси, розваги, змагання на швидкість. З батьками дітей умовно тягнули ріпку. Найкраще в роль казкових героїв вписалися батьки, що зіграли внучку та Жучку. Внучка не тільки запам’ятала найбільший текст театралізованої сцени, а й виконала свою роль завдяки артистичним здібностям. Жучка була, як кажуть, в ударі. Вона озвучувала персонажа, наче тренувала свою роль ще задовго до святкування. Браво батькам, які не соромились своєї участі і зіграли з клоунами жартівливу виставу.

Відео дня

Артистів клоунів привезла депутат обласної ради Ірина Колесник. Це був її подарунок дітям Залізничного. Були від депутата й інші подарунки та, поскільки на святковому заході були не всі діти, вирішили подарунки роздати дітям на шкільній лінійці 1-го вересня.

Розваживши дітей, клоуни відкланялись, взявши курс в сторону обласного центру. Поїхала у справах й депутат обласної ради пані Ірина. А свято продовжили місцеві артисти. Вони зачаровували присутніх. Марина Білецька, Крістіна Собчук, Олександра Єдноролюк, Максим Білецький, Діана Собчук виконували пісні самі та дуетами. Співали вони про Україну і край, де живуть. Завершили програму хореографічні групи та дискотека для молоді.

Всі фотографії можете переглянути, перейшовши за посиланням:

https://koziatyn.info/Podii/v-zaliznichnomu-12-lipnya-svyatkuvali-den-mista-10704926.html

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up