Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото

Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото
  • Шість здобувачів освіти Козятинського залізничного училища розпочали виробничу практику за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» (майстер виробничого навчання Андрій Огірчук ) в Німеччині.
  • На офіційній сторінці навчального закладу опублікували фото

На минулому тижні здобувачі освіти під керівництвом заступника директора Олени Коломійчук прибули до м. Моссауталь для проходження попереднього стажування в тренінговому залі. Попередньо здобувачі отримали спец.одяг. З ними провели інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час виконання робіт на СТО. Протягом 3-ох днів майбутні практиканти працювали на шиномонтажних верстатах в тренінговому залі.

В перший день стажування для студентів провели теоретичні заняття. Вони повторили базову інформацію про шини, працювали з робочим зошитом над заповнення таблиці даними, які знаходиться на бокових частинах шини. Практиканти успішно справились з тестовими завданнями.

Відео дня

Під час практичної частини занять майбутні практиканти повторно відпрацювали навики піднімання авто за допомогою домкрата, знімання коліс, виконання їх монтажу та демонтажу.

Другий день стажування здобувачам освіти дав можливість закріпити навики балансування коліс.

Протягом третього дня стажування практиканти виконували перевірку тиску в шинах за допомогою вимірювального манометра та відповідність тиску стандартам, а також перевіряли справність датчика тиску, який знаходиться в дисках коліс.

— Під час закріплення практичних умінь та навиків здобувачі освіти спільно вирішували нестандартні виробничі ситуації, обмінювалися думками, ідеями, допомагаючи та доповнюючи один одного. Протягом трьох днів здобувачі освіти успішно пройшли стажування, відпрацювали та закріпили практичні уміння та навики, виконали перевірочні завдання та отримали відповідні сертифікати, — йдеться у дописі

Після завершення тренувань здобувачі освіти розпочинали виробничу практику на станціях технічного обслуговування в трьох містах Німеччини: Хоккенхайм, Кель, Дюссельдорф.

Нагадаємо, на початку березня у навчальному закладі організували День відкритих дверей, на якому не лише презентували спеціальності. 

Читайте:

Випускники козятинського училища зустрічалися з представниками Львівського фахового коледжу

У Козятинському училищі провели атестацію і привітали випускників із завершенням навчання

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вадім Пірус

    Молодці так тримати!!

keyboard_arrow_up