У Козятинському училищі провели атестацію і привітали випускників із завершенням навчання

У Козятинському училищі провели атестацію і привітали випускників із завершенням навчання
  • Вчора, 20 лютого в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту у групі 411 з інтегрованої професії «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза» провели державну кваліфікаційну атестацію.

Про це повідомляють на офіційній сторінці навчального закладу

Здобувачі освіти випускної групи під керівництвом майстра виробничого навчання продемонстрували та захистили свої теоретичні та практичні знання, уміння, набуті з даної професії.

Завершили виробничу практику на робочих місцях, яка проходила у виробничих підрозділах локомотивних депо регіональної філії Південно-Західна залізниця, виконали кваліфікаційні пробні роботи.

Відео дня

— Комісія розглянула підсумкові оцінки успішності за відповідний етап підготовки, результати виконання кваліфікаційних робіт, виробничі характеристики. Рішенням державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти групи 411 присвоїли кваліфікацію «Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза». — йдеться у дописі

На урочистій частині голова державної кваліфікаційної комісії привітали випускників із завершенням навчання, побажали професійного росту та успіхів у такій важливій для нашої країни транспортній галузі.

Також майбутніх фахівців привітали адміністрація училища, педагогічні працівники та батьки.

— Бажаємо нашим випускникам успішного працевлаштування, щастя, мирного неба над головою, гарних професійних здобутків!

Читайте також:

Учні училища старалися. На ярмарку готували продукцію, як для самих себе

Вихованці гуртків художньої самодіяльної творчості Козятинського училища — переможці «ВІРТУОЗА»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up