Зворушливо, яскраво та з сюрпризами: у Козятині пройшло сімейне свято ЦДЮТ

Зворушливо, яскраво та з сюрпризами: у Козятині пройшло сімейне свято ЦДЮТ
  • Творчі і талановиті. Підбили підсумки річних досягнень гуртківців Козятинського центру дитячо-юнацької творчості.
  • По-особливому, яскравою та насиченою програмою, з виступами вихованців, нагородженням та безпрограшною лотереєю. Дивіться наш репортаж.

У Козятинському Центрі дитячо-юнацької творчості наразі функціонує більше десятка гуртків для дітей різних вікових категорій. Нагадаємо, це «Пізнайко», «Артстудія», «Барви», «Сувенір», «Берегиня», «English4You», «Шахова школа», «Колектив естрадної пісні «Позитив»,  «Лідерс» та «Театральна студія», «Радіоелектронне конструювання», «Юний винахідник», «Чарівна лоза», «Веселий кулінар». По завершенню навчального року настав час підбивати підсумки досягнень та перемог юних вихованців. Саме з цієї нагоди минулого четверга, 6 червня влаштували сімейне центрівське свято-нагородження. У залі міського будинку культури зібралися рідні та близькі. Під фон «Зоряне небо» залунали «Ліхтарики», у виконанні співочого колективу «Позитив». 

— Зоряне небо — наче казка без слів, наче дивовижна і незвідана країна світлячків. Вона притягує і манить, зачаровує і святить, даруючи спокій і надію. Творіть, сяйте, зігрівайте, не зупиняйтесь — звернулася до всіх присутніх ведуча Тетяна Фабіцька і зал, підспівуючи, замиготів ліхтариками, символами добра та світлої долі.

На сцену запросили директора ЦДЮТ Оксану Клірішенко.

— Вас так багато, всіх тих, хто любить творити, малювати, співати. Хочеться Вам всім подякувати і найперше хочеться сказати слова подяки тим, хто нас захищає, хто тримає небо над Україною — це наші захисники. Наступні слова подяки сказати батькам, дідусям, бабусям, які не забувають, беруть вас за руки і ведуть до нас на грутки. Це ваша заслуга, що цей зал наповнений ось такими талановитими дітками. Дякую вам, наші любі дітки і звісно дякуємо, нашим керівникам. Адже без їхнього терпіння, без їхніх вмінь цього всього не могло б відбутися, — сказала Оксана Клірішенко і разом з ведучою перейшли до церемонії нагородження найактивніших гуртківців року. Аплодисментами зустріли переможців всеукраїнських та обласних конкурсів. А таких, і це дуже приємно, чимало. Голосисті дівчата з музичного естрадного колективу МБК заспівали пісню «Перемога» і знову перейшли до нагороджень. Відзначили справжніх фанатів змагань фестивалів та конкурсів, яким мало було підкорити одну вершину і які невтомно крокували до успіху і визнання. На сцену запросили гіперактивних змагальників — Вікторію Бондарчук, Марію Титар, Анастасію Березнюк, Аліну Клюцківську. 

Знайшли та привітали і тих, хто виявилися найактивнішим гуртківцями і відвідували одночасно 4 гуртки і для яких ЦДЮТ став чи не другою домівкою. Це Богдан Ковальчук. Вікторія Орловська, Злата Савицька. 

А на сцені знову звучать чарівні та натреновані голоси колективу «Позитив». Співають патріотичні композиції «Переможе добро» та «Побажаєм ЗСУ», щоб ні на мить не забувати, завдяки кому ми можемо зібратись у нашому мирному місті, навчатись, працювати і творити.

Попереду — зворушлива мить. До вітань та нагороджень готові випускники ЦДЮТ.

— Ми так гордимося, що маємо найстійкіших та найвідданіших. Тих, хто багато років прославляв наш Центр своїми досягненнями. І з одного боку ми щасливі бачити вас дорослими і перспективними, а з іншого — нам добряче сумно, що ви пороз’їжджаєтесь в інші міста на навчання, — сказала Тетяна Фабіцька. 

До уваги глядачі виступи випускниць — Дар’ї Повар та Іванни Астахової. Ці дівчата справжні таланти, з сильними голосами, які пробирають до мурах. Вони зірвали гучні аплодисменти і не тільки. Величезний букет троянд отримала після виступу на сцені Іванна. Це було дуже зворушливо, браво.

А на сцену під оплески запросили всіх керівників гуртків та їхніх вихованців — всі красиві, всі такі різні різні, але об’єднані бажанням творити, розвиватись та навчатись. І знову глядачів радують дзвінкі голоси «Позитиву». Співають «Щасливі люди».

— Таке воно центрівське життя — активне, позитивне, драйвове, — сказала Тетяна Фабіцька і запросила всіх підспівувати підтанцьовувати під композицію «It’s my life». І на такій круті ноті сімейне центрівське свято доходить до кінця. Але тільки його офіційна частина. Адже попереду всіх чекала безпрограшна лотерея, під час якої кожен міг виграти приз. Вона розмістилася у фойє міського будинку культури. Там організатори підготували пронумеровані солодкі подарунки — надзвичайно смачні шоколадні мафіни. Разом з цим смаколиком кожен учасник лотереї отримував номера-близнюка на подарунку. На дітей чекали різноманітні іграшки, творчі набори. Малеча була у захваті!

 

Читайте:

Люті козятинці запалили публіку в Чернівцях і Перемишлянах і зібрали для ЗСУ понад 30 тисяч

Танцювальний колектив училища здобув ряд перемог на різних конкурсах

Гроші — ЗСУ, артистам — оцінки, громаді добрий настрій, а дітям — улюблені гірки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Даша Ткачук

    Гарне свято.За організацію велике спасибі!!!Молодці!!!

keyboard_arrow_up