Навчать готувати, говорити англійською і виступати: на які гуртки записати дитину

Навчать готувати, говорити англійською і виступати: на які гуртки записати дитину
  • Новий навчальний рік вже розпочався і саме час подумати не лише про уроки, а й про дозвілля.
  • Зібрали для вас інформацію про безкоштовні гуртки, в яких може займатися ваша дитина

У Центрі дитячої та юнацької творчості стартував набір у групи. Цього року заклад позашкільної роботи пропонує 13 різноманітних гуртків для дітей різних вікових категорій.

Для наймолодших при Центрі діє гурток «Пізнайко». Тут юних козятинчан готують до навчання у школі. Діти не лише вчаться писати, рахувати та читати. Для них проводять також творчі заняття.

Якщо ваша дитина цікавиться малюванням — радимо записати її в «Артстудію». Разом із викладачем вихованці опановують різні техніки живопису і створюють свої перші шедеври. Свої роботи гуртківці показують не лише батькам — попереднього навчального року малюнки вихованців «Артстудії» представили на виставці у Музеї історії міста.

Відео дня

Якщо ваша дитина — творча натура, але цікавиться не лише малюванням, можете записати її на «Барви» чи «Сувенір». Вихованці гуртка «Барви» створюють картини у техніці квілінг, за допомогою яєчної шкаралупи, круп та зернят, вирізають витинанки, прикрашають горщики, роблять вироби з гіпсу і не тільки. Це не лише розвиває фантазію, а й дрібну моторику, адже доводиться багато працювати з дрібними деталями. А на гуртку «Сувенір» маленьких козятинчан навчать робити декоративні вироби, об’ємні аплікації і навіть ростові м’які іграшки. Є ще «Чарівна лоза», де вихованці вивчають усі тонкощі лозоплетіння.

Гурток «Берегиня» познайомить ваших дітей із традиційними для України видами мистецтва. Вихованців навчають писати писанки, робити мотанки, іграшки з глини та соломи.

Якщо ваша дитина хоче підтягнути свої знання з англійської, радимо записати її на «English4You». А якщо вона допомагає вам на кухні і полюбляє переглядати кулінарні шоу, тоді запишіть її на гурток «Веселий кулінар».

Якщо хочете, щоб ваша дитина розвинула логічне мислення і стала справжнім стратегом — їй пряма дорога у «Шахову школу». Ця інтелектуальна гра надзвичайно корисна для мозку. А якщо ваша дитина цікавиться технікою, знає, що таке мікросхема і в курсі, чим каніфоль відрізняється від припою, радимо записати її на гурток радіоелектронного конструювання. 

Якщо хочете, щоб ваша дитина розвинула лідерські якості, навчилася спілкуватися з однолітками — їй до «Школи лідерів». Вихованці гуртка разом із викладачем не лише вчаться бути лідерами, а й знімають та монтують цікаві відео та влаштовують різноманітні патріотичні акції.

Для творчих натур, які мріють виступати на великій сцені та мають гарний голос, діє гурток «Колектив естрадної пісні». А якщо ваша дитина хоче спробувати себе в ролі актора — театральна студія «Bravo» саме те, що їй потрібно.

Щоб записатися на будь-який гурток, звертайтеся до Центру дитячої та юнацької творчості (Грушевського, 28).

При міському будинку культури для дітей шкільного віку працює чотири гуртки. Один із них — вокальний колектив, де вашій дитині поставлять голос, навчать співати і комфортно почуватися на сцені. Якщо ваша дитина хоче спробувати себе в ролі актора, можете записати її до театральної студії «Погляд». У «Хореографічному колективі» вихованці опановують усі тонкощі танцювального мистецтва. Діти працюють разом із викладачем за трьома напрямками: класичний, сучасний і народний танець. Тим, хто любить малювати і робити власноруч різні вироби, радимо записатися до студії «Kids Art». Щоб записатись на будь-який із цих гуртків, звертайтеся в будинок культури (колишній кінотеатр «Мир»).

А ось якщо ваша дитина мріє навчитися грати на музичному інструменті, їй доведеться почекати до наступного навчального року — набір у класи в музичну школу вже завершився.

 

Читайте також:

Задля безпеки: поліцейські провели операцію «Маячок» та відвідали школярів

Коли у першому ліцеї запрацює жіноча вбиральня?

«Іди сюди, давай, давай, давай»: креативне відео-запрошення в Центр дитячо-юнацької творчості

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up