У Козятинських ліцеях розцвіли тюльпани від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України

У Козятинських ліцеях розцвіли тюльпани від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України
  • Для учнів козятинських ліцеїв з'явилася нова фотозона від #Flowers4school — освітнього благодійного проєкту, спрямованого на озеленення шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.
  • Показали фото квіткових клумб

Додамо, на початку листопада навчальні заклади Козятинської громади подавали заявки у на участь у соціально-освітній програмі «Flower4shool». У грудні вже почали отримали в подарунок від «Flower4shool» по 400 цибулинок прекрасних квітів.

Наразі квіти уже милують око

Як написав Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка - м. Козятин період цвітіння нікого не залишить байдужим.

Відео дня

— Український орнамент, що ясніє жовто-гарячими тюльпанами, тендітними синіми сциллами (пролісками), рожевими гіацинтами. Чекаємо на подальшу красу!

Показали квіткові клумби і на сторінці Опорний комунальний заклад «Гімназія № 9 Козятинської міської ради»

— Учні нашої школи мали можливість зробити шкільне подвір’я ще гарнішим, висадивши цибулини квітів, які заклад отримав у рамках освітнього проєкту #Flowers4School. Ми надзвичайно щасливі, що змогли долучитися до проєкту та висадити квіти перемоги у своїй гімназії. Квіти — це символ відродження Нової України, які вирощені руками наших дітей. Разом ми — сильна і квітуча Україна!

Нагадаємо, на вулиці кінець квітня, а температура повітря навіть не думає підійматися. Синоптики попереджають про заморозки. 

Читайте також:

У сквері завершили ремонт доріжок

Сезон ямкового ремонту вже розпочався

Майданчик у парку відремонтували, та чи надовго?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up