У сквері завершили ремонт доріжок

У сквері завершили ремонт доріжок
  • Довгих п’ять місяців облаштовували алеї у міському сквері, які так і не завершили, коли у парку робили реконструкцію ще за головування Михайла Висоцького.
  • Нарешті їх обклали бруківкою

Доріжки, на яких вже давно стерлося покриття, почали укладати бруківкою ще у листопаді минулого року. Але несподівано для всіх пішов сніг і став на заваді роботам, тож спочатку встигли закінчити тільки алею, що веде від «Сундучка» до центральної частини парку.

Коли погода трохи покращала, бруківкою обклали ще одну доріжку, що обабіч турніків. Потім роботи знов поставили на паузу, залишивши у парку цілу гору невикористаної тротуарної плитки і болото на алеї, що веде від центральної частини скверу до податкової. Саме нею найбільше користуються козитинчани і саме там покриття було в найгіршому стані. Точніше сказати, його там зовсім не було, через що після дощу у багатьох місцях збиралися величезні калюжі, на всю ширину доріжки.

Коли розвеснилося, за облаштування алей взялися знову. Минулого вівторка, 18 квітня наші журналісти помітили, що на доріжці, яка веде до податкової, зняли старі бордюри, які вже почали розсипатися, і встановили нові. Але із бруківкою довелося ще трохи зачекати, тому що знову стали лити дощі. Вихідними погода покращилася і алею таки вдалося облаштувати. Малеча вже навіть встигла залишити на бруківці різнокольорові малюнки крейдою.

Відео дня

Тож нарешті через наш сквер можна буде нормально ходити. Але у парку ще дуже багато роботи. Потрібно полагодити штучне покриття на дитячому майданчику, що навпроти будинку побуту, адже один із секторів уже вирвали. Та й територія біля «клітки» після дощів перетворюється на непролазне болото. Асфальтове покриття на другому майданчику, що навпроти вулиці Склярова, вже давно порепалося і так само потребує заміни. Нагадаємо, там планували встановити новий дитячий майданчик із елементами інклюзії, але поки що вирішення цього питання поставили на паузу.

 

Читайте також:

Сезон ямкового ремонту вже розпочався

Майданчик у парку відремонтували, та чи надовго?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тетяна Якимова

    Хоть щось
  • Oskar Schastlivyi

    Наконец то за 30 лет в Казатине появился один кусок целого тротуара!:) Значит Ермокша не всё бабло ещё спиzдила! Цирк сук@! Тридцать лет город не развивается, не реконструируется, не озеленяется, не асфальтируется! Казатин превратили в барыжно помоеченый базар!!!
  • Геннадий Ткачук

    Все з любовʼю до громади
  • Моя Европа

    Настільки гарно коли є плитка, просто не впізнати :)! От чому наші депутати такі гниди? Може тому, що ми гнилий народ? Вони з такі люди, як і ми з вами :( могли б хочаб трішки людям кидати якісь оновлення в громаді і спокійно красти не визиваючи підозр але ж ні! Нада пи3дити нещадно і навіть бідному тупорилому народу не кинути хочаб Кістки понюхати  , щоб той не вийобувався , настільки впевнені в свой безнаказаності дуже шкода, нічого заселять Україну інші народи, коли гас всіх переб’ють і заживете

keyboard_arrow_up