На семінарі освітян у Музеї хліба ділилися рецептами млинців на полум’ї та коржів «на мелясах»

На семінарі освітян у Музеї хліба ділилися рецептами млинців на полум’ї та коржів «на мелясах»
  • Днями на базі Білопільського Музею Хліба Бердичівська міська організація профспілки працівників освіти та науки, під керівництвом Анжели Цвєткової, провела виїзний, навчальний семінар.
  • Влаштували цікаву, пізнавальну та змістовну екскурсію-обговорення, до якої долучилися всі учасники, ділилися старовинними рецептами та слухали пісень

 

Як йдеться на сторінці «Комунальний заклад «Музей Хліба с. Білопілля», на семінарі поділилася давніми рецептами випічки млинців на полум’ї та коржів «на мелясах» Тетяна Новарчук, працівник місцевого будинку культури. Вона радо розповідала про глибоке хліборобське коріння своєї родини. Пані Тетяна, також ознайомила присутніх із діяльністю аматорського гурту «Селищани» та акапельно заспівала для гостей народну обрядову пісню «Маяло житечко, маяло»

Відео дня

За круглим столом активну розглянули актуальні питання сьогодення профспілкової організації. Анжела Микитівна представила найкращі творчі роботи працівників освіти та науки м.Бердичева.

— Найщиріші слова вдячності линули нашим захисникам, які сьогодні боронять Україну та дають можливість радіти кожному ранку, чарівній красі природи, пізнавати глибини історії і просто зустрічатися — підсумували у дописі.

Нагадаємо, як до Музею Хліба завітали нащадки родинного древа сім'ї Федора Білошкапа, який побудував Вітряк

Читайте також:

Водокачка, вежа і не тільки: Показали унікальні фотографії старовинного Козятина

Козятинчанка Олена Гоменчук прикрасила розписом хатину на території Музею Хліба

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up