Бажали зеленого світла та вручали дипломи: про випускний у Козятинському залізничному училищі

Бажали зеленого світла та вручали дипломи: про випускний у Козятинському залізничному училищі
  • На минулому тижні, 28 червня в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбулися урочистості з нагоди закінчення закладу освіти випускниками 2023.
  • Показали фото 

Як повідомляють на сторінці залізничного училища, на святі лунали щирі привітання для випускників з професій: «Слюсар з ремонту рухомого складу. Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза», «Електромонтер з ремонту та обслуговування пристроїв СЦБ», «Кухар. Кондитер . Офіціант», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Обліковець та Агент з постачання», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Голова державної кваліфікаційноі комісіі Наталія Попова — помічник начальника з кадрових питань Локомотивного депо Козятин, подякувала випускникам за те, що зробили вірний вибір і здобули професію залізничника, побажала зеленого світла на життєвій стежині, подякувала ЗСУ за можливість навчати і працювати. Директор училища Андрій Стецюк привітав випускників з врученням документів про освіту державного зразка, побажав оптимізму, не зупинятися на досягнутому, завжди бути щирими та людяними, радості, добра та мирного неба над головою.

Відео дня

Випускників вітали також заступники директора, майстри виробничого навчання та батьки. Адміністрація училища відзначила грамотами кращих здобувачів освіти за відмінне навчання. Подяками відзначили батьків за належне виховання своїх дітей. Свято пройшло у теплій родинній атмосфері.

Дорогі випускники, в добру путь! І, щоб не трапилося, не звертайте зі свого шляху. Нехай поруч з вами будуть люблячі люди і мудрі наставники! Бажаємо вам сміливості і усвідомленості в рішеннях, щирості – у відносинах, і істинності – в цінностях!

Дивіться також:

Відлетіла ніжна мелодія шкільного вальсу для 61 випускника Козятинського опорного ліцею

Випускний в укритті. Одинадцятикласникам двох ліцеїв Козятина вручили свідоцтва

Які гуртки працюють влітку

Це був півторагодинний музичний релакс: про випускний вечір 2023

Софія Пасічко та Антон Васалатій. Ще двоє випускників отримали 200 балів з двох предметів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up