У Козятині тепловоз зачепив чоловіка, а у Жежелеві у пасажира авто знайшли амфетамін: кримінал тижня

У Козятині тепловоз зачепив чоловіка, а у Жежелеві у пасажира авто знайшли амфетамін: кримінал тижня
  • Щотижня ми повідомляємо Вам про кримінальні події, які трапляються на території бувшого Козятинського району. Нагадаємо, джерело — козятинське відділення поліції.
  • У матеріалі дізнаєтесь, що відбувалось за перший тиждень вересня (з 1 по 9 вересня)

У перший день вересня до поліції надійшло кілька заяв. Серед них була і заява від козятинчанки. Жінка повідомила — її чоловік не сплачує аліменти на утримання спільної малолітньої дитини. Відомості внесли  до ЄРДР за ч. 1 ст. 164 КК України.

Цього ж дня з Хмільницького районного територіального центру надійшло звернення про те, що житель Глуховецької громади, 1993 року народження ухиляється від призову на військову службу по загальній мобілізації. Відомості внесли до ЄРДР за ст. 336 КК України. 

Звернувся до поліції першого вересня і козятинчанин, який поскаржився на свого сусіда. Справа в тому, що між чоловіка виник конфлікт, в ході якого постраждав заявник, йому нанесли тілесні ушкодження у вигляді саден на обличчі. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КК України.

Відео дня

Не обійшлося перше вересня і без грошових махінацій. Козятинчанин повідомив до поліції — зтось заволодів його грошима з картки Ощадбанку. Сумма — майже три тисячі гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Субота, 2 вересня обійшлася без криміналу. У неділю ж 3 вересня, жителька Козятина звернулася до поліції із заявою про крадіжку свого велосипеда. Двоколісного HAMMER EXTRIME 200 синього кольору, викрали біля під’їзду будинку за адресою м. Козятин, вул. В.Великого. Він був пристебнутий до поручнів на першому поверсі. але замок пошкодили. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Цього ж дня з письмовою заявою звернулася ще одна козятинчанка. В її господарчу споруду проникли злодії та вкрали електроінструменти, а саме кутову шліфувальну машинку, зварювальний апарат, електропилу ланцюгову та інверторний генератор. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Наступний злочин стався у вівторок, 5 вересня. Про нього повідомив поліцейський офіцер громади, який зупинив трактора і запідозрив  у водія підробку посвідчення тракториста. По прибутті на місце події слідчо-оперативної групи, факт підробки підтвердився. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 КК України.

У середу, 6 вересня до поліції звернувся мешканець Козятинської громади, який фактично проживає у Києві. Чоловік повідомив, що в його будинок у Махаринцях вдерлися злочинці. Вони віджали врізний замок на вхідних дверях і поцупили близько 2 метрів кабелю, кілограм цукру та чотири емальованих лотка часів СРСР. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Цього ж дня на залізниці трапився нещасний випадок. Черговий по станції повідомив на службу 102, що тепловоз наїхав на людину. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Виявилось, що козятинчанин, 1988 року народження, йшов з велосипедом в руках через службовий залізничний перехід і не побачив маневрового тепловоза, який і зачепив його велосипед. Внаслідок цього чоловік впав та отримав тілесні ушкодження. У нього забійні рани потиличної ділянки та перелом стегнової кістки. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 276 КК України.

Цього ж таки 6 вересня у Козятині трапилася ще крадіжка. Про це до поліції повідомила керуюча супермаркету, що знаходиться в центрі міста. З магазину вкрали каву розчинну та капучіно. Правоохоронці зібрали матеріали для внесення відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

У четвер, 7 вересня до поліції надійшла заява від жителя Дубових Махаринець. Чоловік повідомив, що його побили. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КК України.

Наступного дня, 8 вересня у Жежелеві зупинили авто «Дачія Логан» за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів пасажирів, один з них добровільно зізнався, що має при собі наркотичні речовини, а саме згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, з його слів амфетамін. Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події вилучила згорток синього кольору, у якому знаходився прозорий поліетиленовий зіп-пакет з речовиною невідомого  походження білого кольору для проведення експертизи. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 КК України.

А у Глухівцях на каоліновому комбінаті трапилась крадіжка. Про це  повідомив начальник охорони. Невідомі вкрали силовий мідний кабель, 5-ти жильний 5х95 мм довжиною близько 100 метрів з приміщення сушильного відділення лінії № 3. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

У суботу, 9 вересня відбулася чергова шахрайська схема з банківськими картками. Мешканець Козятинської громади повідомив поліціянтам, що відбувся перерахунок грошових коштів з його карткового рахунку Ощадбанку на невідомий рахунок. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Нагадаємо про попередні кримінальні хроніки

Читайте також:

Під вартою залишили водія DAFа, що зіткнувся з «ВАЗом» під Бродецьким

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up