У Козятині «на гарячому» впіймали раніше судимого збувача канабісу

У Козятині «на гарячому» впіймали раніше судимого збувача канабісу
  • У неділю, 4 листопада у Козятині правоохоронці затримали місцевого жителя «на гарячому», відразу після збуту ним канабісу.
  • При собі 27 -річний козятинчанин мав паперовий згорток з канабісом, який він зберігав для наступного збуту, а також мобільний телефон та банківську картку.
  • Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Івана Фалдіна, оперативну інформацію про те, що мешканець Козятина незаконно зберігає та розповсюджує наркотичні речовини, здобули працівники сектору кримінальної поліції.

Злочинець працював за схемою «з рук в руки». Під час зустрічі з «покупцем», він передавав йому наркотики та отримував гроші за них на банківську картку.

— Затримали 27-річного раніше судимого за майнові злочини зловмисника відразу після збуту ним канабісу. При собі чоловік мав паперовий згорток з канабісом, який він зберігав для наступного збуту, а також мобільний телефон та банківську картку, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Вилучені речові докази направлені на експертизу. Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання - до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також:

Затримали російського агента, який готував удари по об’єктах на Вінниччині. Він — з нашого району

«Кожен пішохід чи велосипедист має подбати про свою видимість на дорогах»

Більше ста тисяч шахраям за ювелірні прикраси та погрози у ресторані гранатою: кримінал тижня

У Козятині затримали уродженця Миколаївщини, який обікрав будинок сусідів

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наталья Тарасюк

    А є ще  одна  така гидота ,яка має не закриту   судимість  і продовжує  свою  справу  далі....Чому   таких  "гадів"  не перевіряють  ???  Чому????  Де ж поліція? ?  Чим  вони  займаються???
  • Валентина Яричевская

    Неліля булв 5 листопада,це що????
  • Vitaliy Kovalchuk

    Та скільки цю пародію будуть транслювати людям у вуха: наркоманів купа, алкашів ще більше, а гуралень та наркоділків кришують, ніби точно для "доїння".
    Де контрольні закупівлі та гучні посадки, та з такими штрафами, щоб точно не кортіло навіть стороннім?

    Ангелина Колосенко reply Vitaliy Kovalchuk

    В кіно:)
  • Oleg Maksimchuk

    Та таких в Козятині десятки, одного "неплатєльщика" "зловили" ПОКАЗНИКИ  підвищили. Непрофесійно.

keyboard_arrow_up