Більше ста тисяч шахраям за ювелірні прикраси та погрози у ресторані гранатою: кримінал тижня

Більше ста тисяч шахраям за ювелірні прикраси та погрози у ресторані гранатою: кримінал тижня
  • На минулому тижні у козятинчан знову чистили банківські картки та підсобні приміщення. Також сталося смертельна ДТП та нещасний випадок на залізниці. А ще в ресторані в центрі Козятина невідомий погрожував гранатою.
  • Читайте кримінальну хроніку Козятинщини за минулий тиждень ( з 23 по 30 жовтня)

Минулого понеділка, 23 жовтня до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від старости села Непедівка про те, що мати виявила в будинку на підлозі тіло сина 1990 року народження. Зі слів жінки, не хворів, не зловживав. На місце події, за місцем проживання виїхала слідчо-оперативна група. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України.

Того ж дня у Козятині зафіксували шахрайські схеми. Зловмисник ввів в оману козятичанина і витягнув у нього кошти в розмірі 3 800$ через різні електронні гаманці. Правоохоронці встановили, що козятинчанин самостійно перераховував гроші на сайт cancrjewerly 8а на  покупку сертифікатів на ювелірні вироби. Загальна сума перерахованих коштів складає 115 000 гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 КК України.

У вівторок, 24 жовтня із заявою до поліції звернувся глухівчанин. Чоловік повідомив, що його обікрали. Невідомі підібрали ключі проникли в підсобне приміщення. Звідти вони винесли шуруповерт марки Дніпро м «TD 60». Особу злочинця встановили. Ним виявився  28-річний односельчанин. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Відео дня

Також у вівторок до поліції надійшло звернення від жителя села Воскодавинці. Чоловік розповів, як за допомогою інтернет платформи OLX він розмістив оголошення про продаж нової зимової куртки. Після цього у Viber йому написала невідома особа яка була зареєстрована на мобільний номер телефону на ім’я Поліна. Жінка виявила бажання придбати куртку та надіслала посилання ніби для оформлення ОЛХ-доставки. Чоловік перейшов за посиланням та ввів усі дані банківської карти. Після цього з картки зникло  6800 гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 190 КК України.

У середу, 25 жовтня до ВП №2 надійшло повідомлення про те, що у Козятині трапилася смертельна ДТП. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 КК України. А на залізниці цього  ж дня трапився нещасний випадок. Охоронник вантажного потягу отримав травму правої ступні. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 276 КК України.

У Сестринівці минулої середи трапилася крадіжка. З незамкненого сараю у місцевого мешканця винесли набір ключів, бензопилу, колесо від мотоцикла тощо. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Четвер, 26 жовтня обійшовся без криміналу. У п’ятницю, 27 жовтня до чергової частини відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділення поліції надійшло повідомлення від власника ресторану «Реберня». Козятинчанин повідомив, що невідома особа перебуваючи в ресторані близько 22:40 год. вимагала від продавців продати алкогольні напої. Після відмови  почав погрожувати невідомим предметом, зовні схожим на гранату.  Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 296 КК України.

Вихідні, 28 та 29 жовтня виявились спокійними.  А у понеділок, 30 жовтня з письмовою заявою звернувся житель села Махаринці Козятинської громади. Чоловіка обікрали. Злодій віджав рухому частину вікна і проник всередину будинку. Знайшов у шафі гроші, які були замотані у рушник та втік. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Читайте також:

«У волонтерську родину прийшла біда». Захворіла жінка з великим серцем — Ірина Дигай. Потрібна допомога

У Козятині затримали уродженця Миколаївщини, який обікрав будинок сусідів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галя Моисеенко

    У поліції потрібно ввести єдине офіцерське звання "лейтенант".Зникне корупційна складова.Зникнуть кришуючі, небойові генерали як "роса на сонці".

keyboard_arrow_up