Суд визнав винною жительку області, яка виправдовувала російську агресію

Суд визнав винною жительку області, яка виправдовувала російську агресію
  • Жінку з Вінниччини судили за те, що вона підтримувала росію в соцмережах і виправдовувала війну. Суд визнав її винною і засудив до 3 років в'язниці.

— Судом встановлено, що обвинувачена, маючи проросійську ідеологічну позицію та з антиукраїнських ідеологічних мотивів, під час повномасштабного вторгнення неодноразово коментувала та поширювала в одній із соціальних мереж публікації антиукраїнського змісту із закликами повернути радянський союз, що виправдовують збройну агресію російської федерації проти України, — зазначають у пресслужбі Вінницького суду.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину у скоєнні інкримінованого їй злочину визнала та щиро розкаялась.

Результат. Жінку покарали за те, що вона підтримувала росію і виправдовувала війну. Суд вирішив, що вона винна і забрав у неї все майно, а також посадив її до в'язниці на 3 роки.

Відео дня

Нещодавно, нагадаємо, суд довів, що чоловік з Уланівської громади зрадив Україну під час війни. Він фотографував важливі об'єкти в Хмільнику та околицях і відправляв ці фотографії співробітникам фсб, щоб допомогти їм нашкодити нашій країні. За це він отримав гроші.

Журналісти з'ясували, що цікавилися російські спецслужби і Козятином, але зрадник до нас не встиг добратися. Подробиці за посиланням.

 

Читайте також:

Грошова допомога від «Червоного Хреста» у 6500 гривень — фейк

«Вік, хвороби — це все зникає, коли ми приходимо на репетицію», — кажуть хористи Прометею з Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up