Стрілянина в селі Козятині. Хто кому погрожував і чому вистрілив

Стрілянина в селі Козятині. Хто кому погрожував і чому вистрілив
  • У селі Козятин офіцери громади затримали військовослужбовця, який вчинив у центрі села стрілянину. Сталося це біля сільської ради, на місцевому СТО.
  • Звуки пострілів неабияк налякали місцевих мешканців та перехожих. Там завжди людно, працюють магазини, тому очевидців події було чимало.
  • Розпитали поліцейських, що ж сталося, хто вчинив стрілянину та чи є постраждалі.

Сталося це ввечері 16 жовтня, близько 17.00. Поліцейські офіцери Козятинської громади обслуговували зону села Козятин. Шерифи Олександр Пазюн, Олександр Левчук, Стецюк Роман та В’ячеслав Березнюк проїжджали в службовому авто по центру села. На узбіччі дороги, поблизу місцевого шиномонтажу стояла автівка, біля якої були військовослужбовці. Вони зупинили поліцейську машину і розповіли офіцерам, що невідомий їм чоловік, назвавши себе військовим, погрожував зброєю і зробив кілька пострілів на СТО. Потім чоловік сів у своє авто і поїхав далі по селу. 

— Нам повідомили марку та колір авто і ми відразу прийняли рішення переслідувати даний транспортний засіб, розшукати особу правопорушника і з'ясувати всі обставини події, — розповідає Олександр Пазюн. — Автівку знайшли швидко, по вулиці Центральній. В ній перебував військовослужбовець, в якого дійсно була зброя — револьвер для відстрілу патронів Флобера, якого у чоловіка вилучили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Як виявилось згодом, військовослужбовець, який застосував на СТО зброю, родом з Дніпропетровщини. Служить у Вінницькій військовій частині. Чому ж стріляв?

За словами начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Івана Фалдіна, 49-річний житель Дніпропетровської області приїхав до  Козятина аби зустрітися із місцевою жителькою, яка у той час перебувала на станції технічного обслуговування разом із заявником. Між нетверезим чоловіком та неповнолітнім на грунті ревнощів виникла суперечка. Під час конфлікту зловмисник погрожував опоненту розправою, дістав револьвер, здійснив постріл у землю та зник з місця події.

Відео дня

Поліцейські упродовж декількох хвилин розшукали правопорушника. Результат освідування чоловіка показав наявність 1,9 проміле алкоголю у його організмі.  Його передали військовій службі правопорядку.

За вказаним фактом поліцейські розслідують кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Читайте також:

Небезпечний виклик та остограмлений тракторист: один день з офіцером Махнівської громади

Обікрали на 300 тисяч гривень, зламали щелепу та цупили товар з магазинів: кримінал тижня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Alex Vasjuta

    Колись заїзджали на конях на танцмайданчик, а зараз тільки стріляють. Деградація.
  • Сергій Мікоян

    у всьому винні бляді))))

    Сергій Мікоян reply Сергій Мікоян

    Татьяна Адамова Комент що я залишив, то типу сарказм)),Ви на нього відреагували,отже у Вас не підгоріло а палає!
    Ви запитували чи вмене підгоріло.Так,підгорає коли бляді піднімають ціну на послуги.

    Татьяна Адамова reply Сергій Мікоян

    Сергій Мікоян Мені ні, а Вам?

    Сергій Мікоян reply Сергій Мікоян

    Татьяна Адамова Підгоріло??)))))

    Татьяна Адамова reply Сергій Мікоян

    Сергій Мікоян у всьому винні дурні

keyboard_arrow_up