Обікрали на 300 тисяч гривень, зламали щелепу та цупили товар з магазинів: кримінал тижня

Обікрали на 300 тисяч гривень, зламали щелепу та цупили товар з магазинів: кримінал тижня
  • Кримінал. На минулому тижні у козятинчан крали телефони, велосипеди та гроші, а з магазинів — акумуляторні пили та гілкорізи.
  • Також сталася бійка, під час якої чоловіку зламали щелепу та ДТП між Хажином та Жежелевом, де водій в’їхав у дерево.
  • Читайте кримінальну хроніку Козятинщини за минулий тиждень (з 2 по 9 жовтня)

Щотижня ми повідомляємо вас про кримінальні події, які трапляються на території наших чотирьох громад — Козятинської, Махнівської, Глуховецької та Самгородоцької. Нагадаємо, джерело — козятинське відділення поліції

Минулого понеділка, 2 жовтня, в чергову частину з письмовою заявою звернулась козятинчанка, яка працює у магазині «ЄВА». Жінка повідомила — хтось вкрав жіночий гель для душу та пральний порошок. Загальна вартість викраденого — 552 гривні. Відомості внесли  до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Того ж дня обікрали козятинчанку. У жінки з квартири зникло два мобільних телефони, 10 000 тисяч гривень та дві банківських карток «ПриватБанк», які знаходились в жіночій сумці. Відомості внесли  до відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Відео дня

Ще один випадок, про який повідомили до поліції 2 жовтня, змушує задуматись та на 1000 відсотків бути пильнішим. З письмовою заявою звернулась мешканка, яка розповіла, як потрапила на гачок шахраїв. Невідомий їй чоловік, на ім’я Дмитро під приводом допомоги у вирішенні життєвих проблем у тому числі придбанні квартири, заволодів грошовими коштами у сумі 310 000 тисяч гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 190 КК України.

Обікрали в цей день і махнівчанку. З карткового рахунку ПриватБанку в жінки зникло близько двох тисяч гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

На цьому кримінал 2 жовтня не закінчився. З письмовою заявою до поліції цього дня звернулася ще один мешканець громади. Він повідомила, що його побили — має закритий перелом лівої лопатки. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 122 КК України.

Також минулого понеділка в чергову частину через відділ документального забезпечення із Хмільницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки надійшли матеріали про те, що козятинчанин, 1972 року народження відмовився від отримання бойової повістки, чим ухилився від призову на військову службу під час мобілізації в особливий період. В його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 336 КК України. Відомості внесли до ЄРДР за ст. 336 КК України.

У вівторок, 3 жовтня нічого кримінального не зафіксували.

У середу, 4 жовтня надійшло повідомлення  про викрадення велосипеда, марки «Stevеns F-10» чорного кольору, який знаходився в під’їзді багатоквартирного будинку по вулиці Незалежності 7. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Цього ж дня у Махнівці зупинили Рендж Ровер за порушення правил дорожнього руху. Коли водій пред’явив посвідчення водія, воно виявилось з ознаками підробки. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 КК України.

Четвер, 5 жовтня.  До поліції звернулася козятинчанка і повідомила — в нічний період часу невідома особа проникла до її дачного будинку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала — невідома особа зламала вхідні двері дачного будинку садового товариства АІСТ, що в місті Козятин і вкрала набір ключів. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Цього ж дня в чергову частину з письмовою заявою звернулась жителька Кордишівки і повідомила — їй із Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки надійшло повідомлення про те, що її син під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Оріхово – Василівка Донецької області зник безвісти. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України.

Завершуються кримінальні події 5 жовтня бійкою у кафе барі «Сіті-парк». Тут козятинчанину зламали нижню щелепу. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 122 КК України.

У п’ятницю, 6 жовтня до поліції надійшла заява від керуючої магазином «Копійочка»,  — невідома особа скоїла крадіжку товару на загальну суму понад 400 гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Та це не єдиний виклик з цього магазину. Цього дня тут трапилася ще одна крадіжка, уже на понад півтисячі гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

А ще 6 жовтня в магазині «Електромайстер» поцупили акумуляторний гілкоріз STIHL а згодом і акумуляторну пилу STIHL MSA -60. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

У суботу, 7 жовтня повідомлення про правопорушення не надходили.

А у неділю, 8 жовтня між селами Хажин та Жежелів сталась дорожньо-транспортна пригода.  Водій, керуючи автомобілем Nissan Almera не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд з проїзної частини дороги і зіткнувся з деревом. Внаслідок удару водія та пасажирку автомобіля доставили до Бердичівської лікарні. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.

Читайте також:

Небезпечний виклик та остограмлений тракторист: один день з офіцером Махнівської громади

Наловили на майже 700 тисяч гривень: рибоохоронний патруль у нашому районі зловив браконьєрів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up