Результати експертизи: немовля, яке викинули з п’ятого поверху, народилось живим (ВІДЕО)

Результати експертизи: немовля, яке викинули з п’ятого поверху, народилось живим (ВІДЕО)
  • В результаті пологів 14-річна дівчинка потрапила в лікарню з кровотечею.
  • Вона та її рідні відмовляються давати будь які коментарі.
  • Експертиза показала, що немовля народилось живим та загинуло від падіння з п’ятого поверху.

 

В неділю, 28 січня 2017 року, в місті Козятині сталася жахлива трагедія. Про деталі читайте в публікації «Страшна трагедія: 14-річна дівчинка народила та викинула з п’ятого поверху немовля».

За інформацією поліції, дитина народилася живою і загинула від падіння з 5 поверху. Це все буде розписано детально у висновку СМЕ, який буде пізніше.  

«Щодо жахливого випадку у Козятину, де школярка народила та викинула з 5 поверху немовля - вже є попередній висновок СМЕ. Дитина загинула від сполучної травми тіла. За інформацією слідства, в ході розслідування кримінального провадження буде також дана правова оцінка діям батьків неповнолітньої . Вони можуть бути притягнені до адміністративної чи навіть до кримінальної відповідальності за злісне невиконання батьківських обовязків , що призвело до тяжких наслідків», - написала на ФБ прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

Відео дня

Варто зазначити, що за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини». Такий злочин карається до п’яти років тюрми.

Батьки та сама неповнолітня породілля відмовляється спілкуватися з журналістами. Про це дивіться в сюжеті «ТСН»:

 Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up