ДТП, сварки, наркозлочини: куди виїжджали патрульні у Козятині за останніх два тижні?

ДТП, сварки, наркозлочини: куди виїжджали патрульні у Козятині за останніх два тижні?
  • Публікуємо інформацію про виклики, на які реагувала патрульна поліція у Козятинській громаді протягом останніх двох тижнів, з 14 по 28 червня.
  • Найбільше до поліції зверталися через домашнє насилля, сусідські сварки, порушення правил вигулу собак, дорожнього-транспортні пригоди, хуліганства, тощо…

Нагадаємо, офіційне відкриття новоствореного батальйону Хмільницького району з центром у Козятині відбулося майже місяць тому.  Наші журналісти знайомили вас з його очільником Юрієм Осадчуком та писали про роботу патрульних у перший тиждень після відкриття. 

Тепер розповідаємо про виклики та виїзди патрульних у середині червня — з 14 по. Їх було понад 300. Серед них найбільше (27) — на домашнє насильство та 12 — га конфлікти. Також за останні два тижні у Козятинській громаді сталося шість ДТП без травмованих та два — з потерпілими. Патрульні зафіксували п’ять порушень правил дорожнього руху та  сім адмінпорушень.Чимало було скоєно хуліганств. Таких випадків було дев’ять. За цей період у Козятинській громаді сталося чотири бійки, три сварки з сусідами. Виїжджали патрульні один раз і на виявлення боєприпасів. 

Відео дня

На цьому фото  патрульні проводять превентивні заходи. Попереджають про недопущення порушень правил дорожнього руху

Окрім вищезгаданого, сталося п’ять випадків підробки документів, три випадки з порушеннями правил вигулу собак та один нещасний випадок. Також було вісім скарг на поліцейських тощо…

 

Трукам» у дії. Поліцейські на трасі перевіряють швидкість, з якою їздять автівки.

Зупинимось детальніше на наркозлочинах. Місто Козятин, вулиця Незалежності, 50. Там зупинили ТЗ Мотоцикл Mustang під керуванням водія — 2004 року народження, жителя села Верболози (Глухівецька ОТГ). У нього під час спілкування виявили відповідно до наказу МОЗ та МВС 1452/735 ознаки наркотичного сп’яніння, а саме: сильно звужені зіниці очей, які не реагують на світло, виражене тремтіння пальців рук, неприродна блідість. Йому запропонували пройти огляд у медичному закладі, а саме звернутися до лікаря нарколога, та  водій відмовився. Також на запитання чи має при собі речі чи речовини, обіг яких заборонений на території України відповів, що ні.

Патрульні прийняли рішення, відповідно до ст.34 ЗУ про НПУ «Поверхнева перевірка». В кишені сумки через плече знайшли прозорий пакет з зіп-застібкою з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на рослини конопель. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Козятинського відділення поліції для проведення всіх необхідних процесуальних дій. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, винесли постанову за ч.2 ст.126 КУпАП. Також у цих діях вбачаються ознаки ст.309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Читайте також:

Особу встановили — у Черепашинському кар'єрі загинула 30-річна хмельничанка

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Олександрович

    неймовірна результативність! виявлено три випадки вигулу собак! спалено сотні літрів бензину! отримано десятки тисяч гривень зарплати з наших податків!

    треба мусорам ще більш нових машин накупити і зарплату підняти за такі важки труди

keyboard_arrow_up