У футболістів "Локомотива" з'явилася перспектива для росту майстерності

У футболістів "Локомотива" з'явилася перспектива для росту майстерності
  • Гра №1. У неділю у спортивному залі залізничного училища проходив турнір з футзалу серед дітей 2012–2013 року народження під назвою «Все буде Україна».
  • У змаганнях взяли участь ФК «Фортуна» (Андрушівка), ДЮСШ Хмільник, ФК «Олімпієць» (Житомир) та наш «Локомотив»

До початку ігор організатори турніру Козятинська асоціація футболу громадської організації «Локомотив» та федерації дитячого футболу жеребкуванням визначили черговість поєдинків.

На відкритті турніру була міський голова Тетяна Єрмолаєва та голова дитячої федерації футболу Геннадій Панчук. Очільниця міста нагадала футболістам, що футбол — це командна гра і добрий результат досягається, коли команда є монолітним колективом. 

Відео дня

— Один ніде не може нічого зробити, тож вдалих вам командних дій, — сказала вона. До майбутніх зірок футболу звернувся голова дитячої федерації Геннадій Панчук. Він нагадав учасникам турніру, що всі змагання відбуваються завдяки захисникам, які боронять нашу державу, та закликав пом’янути хвилиною мовчання загиблих у війні воїнів, а футболістам побажав перемоги у чесній грі.

Розпочали турнір футболісти «Локомотива» та гості з Житомира, команда «Олімпієць». Відкрили рахунок господарі майданчика та невдовзі житомиряни відповіли двома м’ячами. На початку другого тайму команда міста залізничників зрівняла рахунок та «Олімпієць» знов відповів двома голами.

Запекла боротьба проходила між командами ДЮСШ Хмільник та ФК «Фортуна» (Андрушівка). Перший тайм був за «Фортуною» 1:2. Але в кінці зустрічі зелено-білі переломили хід гри і святкували перемогу над «Фортуною» з рахунком 3:2.

У грі № 3 зустрілися наш «Локомотив» та «Фортуна». У рівній грі фортуна усміхнулася гостям. Вони перемогли господарів майданчика з рахунком 0:2.

Окрасою всього турніру була зустріч між командами ДЮСШ та «Олімпійцем». По ходу зустрічі ДЮСШ виходили вперед, а житомиряни зрівнювали рахунок. Фінальний свисток зафіксував у цій зустрічі бойову нічию 4:4.

Інтрига щодо переможця зберігалася до останньої гри турніру. «Олімпійцю», щоб стати чемпіоном, треба було перемагати «Фортуну» з різницею більш як у сім м’ячів. По ходу зустрічі житомиряни відривалися тільки на один м’яч, а «Фортуна» відразу відновлювала нічийній рахунок.

Невідомо, як би завершилась ця гра, якби в «Олімпійця» у ворота не стала невисока голкіперка. На висоті її зросту вона витягла все, що летіло у ворота, а от коли їй стали закидати «за комірець», не зуміла дострибнути до шкіряної кулі. Але за воротарем  може бути велике спортивне майбутнє.

Чемпіоном турніру стали ДЮСШ Хмільник, срібні нагороди у «Фортуни», бронзові — в «Олімпійця» та «Локомотива».

Після нагородження команд ми поцікавилися у Геннадія Панчука його враженнями від турніру.

— Всі ігри пройшли в хорошій дружній атмосфері. Дітям-футболістам треба розвиватися і додавати в майстерності. У нас на даний час є чотири вікових групи дітей і будемо ще молодших набирати. Подібні турніри будемо проводити тому, що без ігрової практики вони віртуозами гри №1 у світі не стануть. Генка повернувся, значить у Козятині буде футбол. Тільки ви цього не пишіть, бо це я так, до слова. Будемо старатися підняти дитячий футбол на вищий рівень. Бажання для змін у нас є.

ВРІЗ: «Дітям-футболістам треба розвиватися і додавати в майстерності. У нас на даний час є чотири вікових групи дітей і будемо ще молодших набирати»

 






 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up