Молоді таланти грали з дорослими на рівних. Для перемог їм не вистачило років.

Молоді таланти грали з дорослими на рівних. Для перемог їм не вистачило років.
  • В останній день 2023 року в Глуховецькій громаді був проведений Новорічний турнір з волейболу під гаслом «Разом до перемоги».
  • Ініціатором змагань були селищна рада та «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» У змаганнях взяли участь 5 команд Глуховецької територіальної громади.
  • Всі ігри були захоплюючими та видовищними.

Ще до відкриття турніру організатори змагань провели жеребкування між волейболістами Бродецького, Жежелева, Кашперівки, Глуховець та молодих волейбольних талантів Глуховецької ДЮСШ, за якою послідовністю команди будуть виходити на ігри.

Проходили змагання за коловою системою.Тобто кожна команда провела на майданчику 4 гри, де зустрічалася з усіма своїми суперниками.

Відео дня

Коли процедурні питання були вирішені команди вишикувалися на відкриття турніру. Завершились урочиста частина турніру подякою воїнам ЗСУ, хвилиною мовчання за загиблими воїнами та Гімном України.

Кожна гра проходила на високому спортивному рівні, що робило змагання видовищними і захоплюючими. Окрасою всього турніру був поєдинок між волейболістами Бродецького та господарів майданчика волейболістів Глуховець. Ще можна виділити  непоступливість в усіх іграх команди ДЮСШ. В майстерності вони мало чим поступалися дорослим, а щоб їх перемагати молодим волейбольним талантам треба ще хоч трохи підрости.

Після проведених всіх ігор переможцями турніру стали волейболісти Бродецького. Друге місце і срібні нагороди у волейболістів Глуховець. Третє місце вибороли спортсмени Жежелева.Четверте місце у волейболістів Глуховецької ДЮСШ. П’яте місце у волейболістів Кашперівки.

Крім медалей команди були нагороджені кубками за зайняте місце і грамотами до них, від Глуховецької селищної ради. Вручав нагороди директор КУ «Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Козюк.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up