«Це не просто яма чи вибоїна. Це провал дороги»

«Це не просто яма чи вибоїна. Це провал дороги»
Про провал на дорозі Вернигородок-Верболози місцева влада знає. Повідомили і в автодор. Обіцяють найближчим часом все зробити.
  • На гарячу лінію «RІА-Козятин» звернулися мешканці Вернигородка. Просять підняти питання про проблему на дорозі Верболози-Вернигородок, якій уже не один рік. Мова йде про провал, якому за словами мешканців, вже чотири роки.  

На надісланих, як доказ цього фото, цей провал дороги схожий на якийсь портал. Видно, що він глибокий і чималий в діаметрі.

— Це небезпечно. На превелике щастя і диво туди ніхто не влетів і колесо не згубив, але…Невже не можна все зробити, поки не сталося лиха? Наша влада про це знає, то чому ж нічого не роблять? — запитують стривожені односельчани і наголошують — що це не просто вибоїна чи яма, це провал автодороги

Відео дня

І справді, селищний голова Володимир Гуп’як знає про цю проблему. Про це він сказав нашим журналістам під час телефонної розмови. І підтвердив — це не просто яма на дорозі.

—  Там в одному місці провалилося. Ми закидали, воно провалилося вдруге, — розповідає Володимир Гуп’як. — Там така ситуація — лежить дві труби і вийшов зсув. Я не знаю, що робити. Це повинні визначити спеціалісти і придумати, як його відремонтувати, бо якби там можна було камінчиками закидати чи ще чимось, його закидали. А так вони туди впадуть, перекриють воду, що не буде йти з одного місця в друге і все.

Разом з цим селищний голова сказав, що днями про цю проблему повідомили в автодор. Вони пообіцяли, що найближчим часом все усунуть. Тож сподіваємося, що так і буде.

— Ви проїдьте до Вернигородка і подивіться скільки ям — яма на ямі. П’ять  років дорога не ремонтується, взагалі нічого не робиться, — додав у нашій розмові Володимир Гуп’як. — Ми в цьому році не ремонтували жодної дороги. Чому? Гроші віддали на ЗСУ. Взагалі ніякі ремонти не проводять, всі надлишкові гроші які були, Глуховецька громада віддала на ЗСУ і сказала — дороги, школи і все інше зачекає. Таке рішення прийняли депутати, яких обрали. Чи правильно вони зробили? Я думаю, що так.

Читайте:

Цей день настав: ремонтують вулицю Винниченка. Але чим і як?

Коли у Козятині оновлять дорожню розмітку та знаки біля шкіл

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тетяна Борисівна

    В Прокуратуру! І заворушаться,як живі!
  • Анжела Боримська

    RIA-Козятин просимо зробити заїзд,з фото чи відео фіксацією дорожнього покриття до с.Вернигородока. А саме "найкращі " ями на місточку і трохи далі, де вже немає навіть місця ,щоб можна було їх оминути.  А якщо ще матимете можливість ,  рубані ями,за горбом по узбіччі до лісництва
  • Mari

    До звертатись з приводу участка дороги Вернигород-Іванцівці?
    Там теж проблемний участок

keyboard_arrow_up