Коли у Козятині оновлять дорожню розмітку та знаки біля шкіл

Коли у Козятині оновлять дорожню розмітку та знаки біля шкіл
Обіцяють до першого вересня оновити дорожню розмітку у Козятині. Адже наразі вона майже вся стерта. На фото перехрестя з пішохідними переходами вулиць Незалежності та Пилипа Орлика
  • Незабаром розпочнеться навчальний рік і зазвичай перед ним на дорогах оновлюють дорожню розмітку, «зебри».
  • Запитали, коли це мають робити у Козятині, адже наразі на наших дорогах не видно майже ні одної «зебри». Всі вони — стерті

До першого вересня рукою подати. Навчання розпочнеться фактично за два тижні. І в поле зору потрапляють новини з різних міст, де вже розпочалися роботи з оновленням дорожньої розмітки,  пішохідних переходів, знаків. Та тільки не в Козятині. У нас цей процес ще не розпочався. наші журналісти дізналися, коли планують це робити.

— Відповідно до доручення Національної поліції України працівники батальйону патрульної поліції з обслуговування Хмільницького районуу Вінницькій області ДПП обстежили території біля навчальних закладів, — прокоментували у нашій патрульній поліції. — На даний момент надіслали повідомлення про виявлені недоліки в утриманні вулично-шляхової ділянки головам всіх ОТГ, готуються вимоги від патрульної поліції власниками доріг для усунення вказаних недоліків. Термін на виконання — до 1 вересня

Відео дня

►Вулиця Пилипа Орлика. Знаки є, а «зебрів» не видно


За інформацією патрульних, ситуація не критична. Основні недоліки — відсутність розмітки 1.14.1-1.14.3 ( позначають нерегульований і регульований пішохідний перехід на проїзній частині дороги чи на велосипедній доріжці). Також є частково вигорівші дорожні знаки 5.38.1-5.38.2 (пішохідний перехід)

Нагадаємо, наші журналісти ще наприкінці липня запитували у начальника житлово-комунального господарства Івана Вовкодава коли у Козятині планують оновлювати дорожню розмітку, адже фарба на пішохідних перехох майже стерлася.

— Розмітки ми будемо оновлювати ближче до кінця серпня, швидше за все, — сказав Іван Вовкодав.

Поживемо-побачимо. Сподіваємось, їх встигнуть оновити до початку навчального року, адже перш за все це безпека для всіх учасників дорожнього руху.

Читайте:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Надежда Якимова

    А їх не видно ,бо в минулому році їх ніхто не робив.То що ви хотіли бачити ?
  • Dima Vengluk

    В країні війна а в них дороги зебри хворий народ
  • Наталья Тарасюк

    Хіба що по болоті.  Яке буде після дощу!!!!!   На Винниченка. Жах!!! Як дітки до школи підуть!!!   ????Прибиральниці. !! Готуйтеся!   Буде в школі жах!!! Весь бруд з дороги буде у школі!!!!
  • Елена Елена

    Навіщо в Козятині зебри, як тут живуть олені

keyboard_arrow_up