«Швидка» кружляла по Козятину з патрульними. Що то було?

«Швидка» кружляла по Козятину з патрульними. Що то було?
  • Сьогодні, 10 липня на дорогах Козятина було неспокійно. Автівка швидкої допомоги з увімкненими проблисковим їздила по місту у супроводі патрульної поліції. Водії та пішоходи почали писати про це у соціальних мережах. Мовляв, що це за аварійні ситуації та автопідстави.
  • У батальйоні патрульної поліції пояснили — провели комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Увага! Спецсигнал»

Ось що написали про цю подію в одній із місцевих груп Козятина.

«Увага! Нова автопідстава від «поліції»! По місту та околицях літає кругами швидка на мигалках, а за нею —  машина патрульних. Створюють аварійні ситуації, провокують порушення,як то не пропустив швидку, вчинив перешкоду і т.д. Зразу на місці «обілєчують», в цей час швидка з «хворим» стоїть і чекає поліціянтів»

А тепер офіційне пояснення, що то було. Як інформують у патрульній поліції, для проведення заходів «Увага! Спецсигнал» сьогодні, 10 липня організували співпрацю з «Вінницьким обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної ради». Вони  виділили спеціальний автомобіль швидкої медичної допомоги з водієм для проведення заходів. Також задіяли екіпаж групи безпеки дорожнього руху батальйону патрульної поліції з обслуговування Хмільницького району. Сам захід спрямований на забезпечення належних умов для виконання водіями оперативних та спеціальних транспортних засобів невідкладних завдань і профілактики порушень Правил дорожнього руху водіями інших транспортних засобів на території міста Козятин.

 

— За час проведення заходів здійснювався нагляд за дорожнім рухом в частині дотримання учасниками дорожнього руху вимог 3 розділу Правил дорожнього руху України. Проводилася широка роз’яснювальна робота серед водіїв та пішоходів. Двох водіїв притягнули до адміністративної відповідальності у відповідності до ч. 3 ст. 122 КУпАП за невиконання вимог             п. 3.2 ПДР України, — коментують у патрульній поліції.

Додамо, такі спецзаходи у Козятині проводять не вперше. Минулого року, до прикладу, відділенням поліції 2 Хмільницького районного відділу поліції у Вінницькій області, за участі поліцейських офіцерів громад, сектору реагування патрульної поліції та екстреної медичної допомоги провели профілактичний захід «Маячок

Читайте:

ДТП, сварки, наркозлочини: куди виїжджали патрульні у Козятині за останніх два тижні?

«Екіпажі мають бути ближче до людей — допомагати і дивитися за правопорядком»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (35)
  • Олександр Семикрас

    Людей потрібно сповістити про навчання   або виходе маскі шоу тоді в ліс навчатися незаважаючи громадянам
  • Тетяна Якимова

    Патрульній поліції треба відробляти зарплати. То видумують всяку хрєнь.
  • Володимир Дорофеєв

    Знайшли час
  • Oleg Osipchuk

    Робити нефіг

keyboard_arrow_up