Ремонт доріг, безпека руху і діти-волонтери

Ремонт доріг, безпека руху і діти-волонтери
  • Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках
  • цікавих фото. Цього разу під приціл камер потрапили хащі обабіч доріг, «три богатирі» та невтомні трудівники: юні і дорослі
  • волонтери

Перше фото ми зробили на вулиці Данила Галицького.

Вона унікальни тим, що на ній є три впадини, які в дощову погоду наповнюються водою і вона тече по обидві сторони дороги у двори мешканців вулиці. Місцеві жителі ці ями жартома називають «трьома богатирями». Не до одної влади вони зверталися по допомогу та поки що жодна не допомогла. Справжня катастрофа для жителів вулиці — коли калюжу долає вантажівка. Скільки води у подвір’я тоді ллється, можна тільки уявити. Не дочекавшись допомоги, жителі вулиці самотужки стали засипати канави. Кажуть: засипати ці канави ми не засиплемо, але коли яма набереться водою, то хоч глибина води буде менша.

Відео дня

Коли не приїдь до ініціативної групи «Міцний тил», у них є що фотографувати. Масштаби їхньої роботи настільки зросли, що потреба вже є навіть у городині, якої раніше стояло мішками. 

— Набираємо обертів, початок робочого тижня для нашої ініціативної групи «Міцний тил» став продуктивний. Тільки сьогодні, у понеділок, 12 серпня, ми готуємо борщ і капусняк, який дуже люблять і дякують за нього наші хлопці. Навіть фото нам перекинули, де тримають у руках наповнені ретортпакети, — розповідає Катерина Коваль. — Ще сьогодні у планах гречана каша та картопля з м'ясом. Треба працювати, на черзі Харківський і Донецький напрямок. Дуже дякуємо «Новій пошті» за безкоштовні гуманітарні відправки. Також дякуємо всім, хто долучається.  Ми працюємо, щоб хоч трішки допомогти нашим захисникам. Маємо велику потребу у реторт пакетах, картоплі, моркві, квасолі, вологих сарветках. 

— Було б ще краще, якби до допомоги нашим захисникам більше людей долучалися, — додає до сказаного Катериною волонтерка Ольга Пирогова.

Третє фото ми зробили на перехресті провулку і вулиці Грушевського. Там лобода і чорнобиль гігантської висоти при виїзді з провулку перекривають проїжджу частину вулиці Грушевського аж до паркану. Великої шкоди через бур’яни для автівок на цьому перехресті немає. З провулку автівки не часто виїжджають. А вулицею Грушевського через горбату дорогу автівки їдуть зі швидкістю пішохода. От за дітей велосипедистів навіть дуже тривожно.

Якщо вже заговорили про безпеку руху через бур’яни і порослі, то слід згадати перехрестя вулиці Ярослава Мудрого з Білоцерківською трасою. Якщо після ініціативи поліцейських викосити бур’яни, при виїзді з міста видимість в сторону траси стала кращою, то зі сторони ліцею №7 за бур’янами мало дорогу видно. 

Останнє фото ми зробили з дітьми-волонтерами Захаром, Іллею і Віктором. Багато дітей пробували допомагати армії, та не у всіх вистачило волі робити це на постійній основі. Захар і Ілля стоять стільки на своєму посту, що виросли з бронежилетів, в яких починали свою «службу». А вони, як всі інші хлопці, не проти пограти у футбол та йдуть на свій пост, тому що нашим захисникам потрібна допомога.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Екатерина Гончарова

    Бережи вас Боже. Разом до ПЕРЕМОГИ!
  • Наташа Шуліченко

    Ви найкращі.Дякую що допомагаєте нашим хлопцям.

keyboard_arrow_up