Живий коридор для Героя: громада прощатиметься з полеглим воїном Сергієм Демянюком

Живий коридор для Героя: громада прощатиметься з полеглим воїном Сергієм Демянюком
  • Завтра, 20 листопада, у Козятинській громаді оголосили Днем жалоби за загиблим захисником — Демянюком Сергієм Олександровичем 1995 р.н.
  • Жителів просять вийти та гідно провести Захисника в останню путь.

Козятинська громада у жалобі — на війні загинув Сергій Демянюк, 1995 року народження. Лиху новину повідомила Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

— І знову страшна звістка сколихнула нашу громаду…Приносимо щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають! Додаткова інформація буде повідомлена згодом, — йдеться у дописі.

День жалоби

На знак шани та скорботи за загиблим земляком просимо приспустити Державні Прапори України та увінчати їх чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади.

Відео дня

Живий коридор

— Просимо живим коридором о 08:30 провести Захисника за маршрутом від ЦРЛ по вулиці Героїв Майдану, Чумацьких шлях, Незалежності,  Центральна до будинку, де він проживав за адресою Центральна 183 (с.Козятин), — зазначають у повідомленні громади

Громадське прощання із Героєм, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність та свободу України, розпочнеться о 12.00 на площі Героїв Майдану.

Поховають Сергія на кладовищі в с.Іванківці.

 

Читайте:

Море квітів і море сліз. В останню дорогу провели Олександра Гуменюка

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анна Жук

    Вічна пам'ять Герою. Царство Небесне. Родинні велике співчуття.
  • Наталия Рудик

    Вічна і Світла Пам'ять Герою України
  • Людмила Оленчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Марія Марценюк

    Вічна і світла пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up