Йшли на весілля і кидали гроші в скриньку: молодята з Вівсяників передали волонтерам 12 тисяч гривень

Йшли на весілля і кидали гроші в скриньку: молодята з Вівсяників передали волонтерам 12 тисяч гривень
  • Патріоти. На весіллі у Самгородоцькій громаді замість квітів наречені гості здавали гроші на підтримку нашим військовим
  • У такий спосіб молодята із Вівсяників Роман та Наталія зібрали 12 тисяч гривень та передали зозулинецьким волонтерам на купівлю нового автомобіля, замість того, що потрапив під російський дрон та не підлягає ремонту.

— Віра в Збройні сили України, це напевно, найбільше, що ми маємо сьогодні. Допомагати всім: хто на передовій із зброєю в руках, хто зі скальпелем за медичним столом, хто із продуктами харчування та всім іншим найнеобхіднішим волонтерить, — пишуть на сторінці Самгородок Наш

Нагадаємо, ми писали про волонтерів із Зозулинецького старостинського округу, які на сході України потрапили під обстріл та дивом залишились живі. Але автомобіль, на жаль, ремонту не підлягає.

— І ось до основного збору на автомобіль долучились молодята із села Вівсяники Роман та Наталія Андрух, які 7 жовтня 2023 року стали на весільний рушник, — йдеться у дописі. — Гостям, які йшли на весілля, не потрібно було купувати квіти — ці кошти вони кидали в скриньку. І сьогодні 12000 гривень, які були зібрані таким чином, передали Зозулинецьким волонтерам. Дякуємо молодому подружжю ! Довгого та щасливого сімейного життя!

Відео дня


Додамо: У Самгородку сьогодні поєднали свої долі Олександр Орлівський та Аліна Приманчук

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александра Радь-Редько

    👍🌹

keyboard_arrow_up