Військовий зв'язківець «Птаха» розповів про службу в армії

Військовий зв'язківець «Птаха» розповів про службу в армії
  • У цивільному житті — старший науковий співробітник, доктор технічних наук в Національному технічному університеті України «Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського».
  • На війні — начальник зв’язку одного із батальйонів окремої 120 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.
  • Мова про військового «Птаху». Боєць поділився своєю історією.

Військовий пішов до війська добровольцем. Мешкав у Бучі. Родину звідти вивіз та пішов до армії. Вступив у лави тероборони Вінниччини.

Воїн каже: «Роль звʼязківців у сучасній війні — неймовірно висока, немає зв’язку — немає підрозділу». Підкреслює, що йому комфортно працювати з побратимами та він їм довіряє. 

Хоча робота звʼязківця важка та відповідальна, але цікава.

Відео дня

«Основне завдання військових звʼязківців — забезпечувати зв'язок між підрозділами, — розповідає «Птаха». Зв’язок має бути оперативним та постійним, безперервним, незважаючи на ситуації, а вони під час служби бувають різні. Однак, які б перешкоди не виникали, з таким колективом як у мене і такими побратимами — ми їх вмить разом долаємо. В складі батальйону приймали участь в обороні Слов’янська, виконували завдання на Ізюмському та Куп’янському напрямках, також на півночі країни. Мета у нас всіх одна: захистити своїх близьких та рідних. Тож кожен на своєму місці робить все, що від нього залежить: тягнемо звʼязок, налаштовуємо камери, підключаємо ретранслятори».

«Птаха» відзначає працюватиме до Перемоги!

 

 

Читайте також:

При виконані бойового завдання героїчно загинув Герой Микола Яремчук

Він будував плани, мріяв виростити доньку, але загинув на війні

Світлини уже 54 Героїв: оновили дошку пам’яті

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up