«Ваша допомога є надважливою як для наших захисників, які протистоять агресору, так і для переселенців»

«Ваша допомога є надважливою як для наших захисників, які протистоять агресору, так і для переселенців»
  • Глухівчани написали пост вдячності всім, хто допомагає волонтерити
  • Пишуть — війна стала для нас усіх великою трагедією та викликом. Ця подія відбилася на душі кожного і розділила людей на патріотів і героїв, колаборантів та пристосуванців.
  • Імена наших Герої-волонтерів

 

Допис вдячності написала Ната Безнощук у групу Глуховецька об'єднана територіальна громада

Цитуємо його

«Війна... Яке страшне слово... Скільки болю, гіркоти, самотності і смерті несе в собі воно!!! Війна стала для нас усіх великою трагедією та викликом. Ця подія відбилася на душі кожного і розділила людей на патріотів і героїв, колоборантів та пристосуванців.

Відео дня

Незважаючи на всі жахіття війни, небайдужі українці нашої та сусідніх громад, роблять все, щоб забезпечити необхідним наших захисників та допомогти тим, хто цього потребує, наближаючи цим довгоочікувану Перемогу. Ми знову висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу: Церкві Християн віри Євангельської, селищному голові

Амонсу Олександру Анатолійовичу, Колесник Ірині Миколаївні, Кирилюк Олені Миколаївні та її родині, Гунчаку Миколі Івановичу, Мельнику Миколі Васильовичу, Манзію Вадиму Олександровичу, Андрійчуку Андрію та його сім'ї, працівникам ЗДО «Берізка», працівникам Глуховецького ліцею, Семенюк Валентині, Анатоліївні, Максимчуку Юрію, Римській Тетяні, Стретович Ірині, Поліщук Надії, Карауш Наталії, Безносюк Валентині, Жмуцькому Станіславу, Сослюк Наталії, Дмитрук Діані, Скідановій Валентині, Тучак Надіі, Катєруші Аліні, Тимощук Наталіі, Симчук Тетяні, Лилик Оксані, Войтюк Галині,,Коваль Тамарі,, Кравець Олені , Поліщук Оксані, Наумчак Катерині, Маліновській Ірині, Янчуку Вадиму.

Щиро дякуємо Вам за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує.

Ваша допомога є надважливою як для наших захисників, які протистоять агресору, так і людям які потерпіли від агресора, втративши свої домівки, засоби вжитку та роботу. ВИ надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте радість та надію на краще мирне життя. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя та здоров’я інших. Поки такі люди живуть і працюють в Україні, Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ!»

Читайте про наших волонтерів:

Возять допомогу під звуки обстрілів та прильотів

«Знайду благодійників і привезу продукти в голодний Лиман»

Ольга Шостак: «Перші дні плакала і молилася, а згодом пішла волонтерити» 

Сергій Сиваківський: «Наша маленька роль — з’єднувати людей і організовувати процеси»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up