Співоча козятинчанка Вікторія Бондарчук підкорює не лише Україну, а й Європу

Співоча козятинчанка Вікторія Бондарчук підкорює не лише Україну, а й Європу
Вікторія Бондарчук почала ходити на вокальний гурток ще з чотирьох років. Зараз дівчинка — неодноразова власниця дипломів як всеукраїнських, та і міжнародних конкурсів
  • Наші таланти. Юна блакитноока вокалістка з Козятина Вікторія Бондарчук з квітня цього року здобуває перемоги на всеукраїнських співочих конкурсах.
  • А днями виборола перше місце у міжнародному двохтуровому вокальному конкурсі «Сузір’я Україна-Європа», Київ-Нью-Йорк.
  • Поспілкувалися з її мамою та розпитали про маленьку артистку

Вікторії Бондарчук — повних вісім років. Дівчинка навчається у 3-А класі козятинського ліцею №1 імені Тараса Григоровича Шевченка. Знання у неї, за словами мими Ірини, на високому рівні. Найулюбленіші предмети — математика і музика. І саме музика для дівчинки не лише урок у школі, а справжнє захоплення, яке переростає у професійний рівень та приносить юній вокалістці не тільки позитивні емоції, а й кубки та нагороди. Важко повірити, що за плечима цієї тендітної красуні вісім всеукраїнських конкурсів, на яких вона здобула перші та другі місця, за вісім місяців. Перший конкурс, у якому Вікторія взяла участь і перемогла, був у квітні. А взагалі співами дівчинка займається ще з чотирьох років. Ходить на гурток вокалістів при Центрі дитячо-юнацької творчості «Позитив», під пильним наставництвом Тетяни Фабіцької. Та саме у цьому році дівчинка активно пробиває свій творчий шлях перемогами.

 — Пам’ятаю, перший конкурс Віки, він був всеукраїнського рівня, — згадує мама Вікторії Ірина. — Ми набрали 93 бали із 100. Потім знову перемогли і так тримаємо планку.  Доньку часто запрошують на різноманітні заходи, які відбуваються у нашому місті. У неї навіть грамота є «За активну участь у культурному житті громади».

Про перемоги Вікторії часто-густо повідомляють і на сторінці «Позашкілля Козятина». До прикладу, у вересні та жовтні Віка отримала Дипломи ІІ ступеня на фестиваль-конкурсі «Гармонія». Також вона Лауреат І премії на конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу», має друге місце в «Україні єдиній» тощо.

Відео дня

Вдома у Вікторії облаштований спеціальний куточок, де красуються її нагороди — грамоти, дипломи, кубки та медалі. Взагалі дівчинка дуже артистична, голосиста, комунікабельна, позитивна, жвава та енергійна, маленька щебетушка. Зовсім не боїться сцени та публіки, а навпаки — вони додають їй ще більше впевненості в собі.

Постійно щось наспівує, швидко вживається у роль. Окрім співочого гуртка та конкурсів, бере участь у виставах та патріотичних дійствах Козятинщини. Ірина розповідає, що такими творчими здібностями донька пішла по чоловічій лінії, а от математичний склад розуму — це до неї.

Повернемося до вокального таланту дівчинки. Днями Вікторія взяла участь в міжнародному вокальному двохтурому фаховому конкурсі талантів «Сузір’я Україна-Європа 2023». Дівчинка виступала у номінації народний спів, вікова категорія 7-9 років. Співала дві композиції «Я — українка» та «Украли сердечко». Конкурс відбувався у онлайн-форматі, тож разом з вчителем записували відео пісень на сцені Козятинського міського будинку культури. Вибір пісень, образу та сама підготовка були за Тетяною Фабіцькою, ну а виконання — за юною співачкою. Вікторія підкорила журі в обидвох турах і здобула впевнену перемогу.

— В Україні Віка набрала 95 балів за 100, а в Європі — 93 із 100. Такі високі бали і принесли нам призові перші місця, — ділиться здобутками Вікторії мама.

А ось і коментар вчителя та наставника Вікторії Тетяни Фабіцької.

— Віка надзвичайно активна, харизматична і талановита дівчинка. Кожному таланту потрібна підтримка і Віці з цим пощастило. Батьки прикладають усіх можливих зусиль, щоб маленька співачка мала змогу розвивати свій талант. Всю фінансову сторону беруть на себе. Зараз ми готуємо нову пісню мого авторства, написана спеціально для Віки. Пісня вже в процесі створення інструментового аранжування. Плануємо підкорювати нові висоти з власною композицією. Впевнена, що Віку чекає яскраво творчий шлях, бо бачу як вона прогресує і сама починає кайфувати від процесу вивчення пісень та їх виконання.

Про очікування авторської пісня розповідає й Ірина. Каже, що донька дуже хоче багато записів, багато перемог, медалей. Мріє поїхати виступати на сцені в Європу, очно, не онлайн. І навесні 2024 року планують їхати з авторською піснею в Болгарію.

Тож побажаємо талановитій дівчинці успіхів та здійснення мрій!

Читайте також:

Влаштували для переселенок глинотерапію

Пригощали кашею і співали Пивоварова: вечірка до Дня народження ЦДЮТ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Надежда Лысенко

    Молодець
  • Светлана Ткачук

    Супер, молодчинка
  • Алина

    Вітаю. Браво. Вікуся молодчинка,!!!
  • Татьяна Копытова

    Де можна почути  її?

keyboard_arrow_up