Пригощали кашею і співали Пивоварова: вечірка до Дня народження ЦДЮТ

Пригощали кашею і співали Пивоварова: вечірка до Дня народження ЦДЮТ
  • Центр дитячої та юнацької творчості відзначив своє 35-річчя. Святкували разом із вихованцями.
  • Центрівчани відгадували загадки про гуртки, «літали» і стрибали, а ще куштували смаколики із передбаченнями.
  • Як усе було — читайте та дивіться фото

Вхід до Центру дитячої та юнацької творчості прикрасили кульками, а на задньому дворі розвісили різнокольорові прапорці. Сьогодні тут вечірка, адже у закладу кругла дата — 35 років від заснування. Із нагоди свята усі заняття скасували, натомість для центрівчан підготували чимало сюрпризів.

На подвір’ї закладу збираються діти. Керівник гуртка «Колектив естрадної пісні» і за сумісництвом ведуча вечірки Тетяна Фабіцька піднімається на імпровізовану сцену. Її облаштували прямісінько на сходах до будівлі. 

Відео дня

— Ви готові? — запитує Тетяна Фабіцька.

— Так, — хором відповідають юні козятинчани.

— Наші хороші, чудові, найкращі центрівчани, добрий день! Я певно вухо застудила, бо я щось вас погано чую. 

— Добрий день! — голосно вітаються діти.

— Підняли всі-всі свої ручки вгору, — каже Тетяна. — Тепер я бачу, що ви активні і готові святкувати. А що ми сьогодні святкуємо?

— Ювілей, — відповідають центрівчани.

— А який ювілей?

— 35 років.

— Правильно, — каже ведуча. — Сьогодні ми святкуємо 35-річчя нашого Центру дитячої та юнацької творчості, який ми дуже що?

— Любимо, — відповідають діти.

Центрівчани разом із Тетяною співали Гімн закладу, який написали Марат Турчинський та Людмила Кудимець. А потім юним козятинчанам влаштували невеличку розминку для мозку. Ведуча загадувала загадки про гуртки, які діють при Центрі дитячої та юнацької творчості. Відгадали абсолютно всі.

На імпровізовану сцену запросили Оксану Клірішенко, директора Козятинського ЦДЮТ.

— Дорогі наші, любі, ви найкращі, — звернулася до центрівчан Оксана Клірішенко. —  Ви такі круті, ви такі рідні, ви такі наші. Ми так раді, що ви тут, у нас, в нашому центрі, в нашому серці. Ми радо вас будемо бачити кожного ранку, обіймати, цілувати, дякувати, що ви в нас такі є. Я хочу вас сьогодні привітати з Днем народження. А ви знаєте, діти, завдяки кому ми тут зібралися?

— ЗСУ, — в один голос вигукують діти.

— Так, завдяки нашим хлопцям, які тримають оборону, — каже директор. — Ми допомагаємо їм, а вони захищають нас. А тепер підніміть всі руки вгору і скажіть: «Дякуємо ЗСУ!»

— Дякуємо ЗСУ! — закричали діти, піднявши руки вгору.

— Я бажаю всім вам, дуже-дуже хочу і дуже буду старатися, щоб всі наші мрії і побажання втілилися, — каже Оксана Клірішенко.

Щоб трохи зігрітися, центрівчани потанцювали під веселу музику: «летіли», як літачки, стрибали і робили «шейк». По тому вокалісти, які займаються на гуртку естрадної пісні, піднялися на імпровізовану сцену до Тетяни Фабіцької і разом заспівали «Жовто-блакитне серце» Артема Пивоварова. Це було дуже зворушливо.

Юна центрівчанка Вікторія Бондарчук заспівала для усіх «Украли сердечко». А потім до вітального слова запросили начальника Управління освіти та спорту Інну Мадей.

— Доброго дня, шановні вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, сьогодні для вашого закладу кругла дата — 35 років, — звернулася до усіх Мадей. — Думаю, що до першого ювілею, 50-річчя ви будете ще дружнішою сім’єю, заклад перетвориться у ще кращий заклад, куди ви зможете після уроків приходити на різноманітні гуртки, працювати та відпочивати.

Ведуча Тетяна Фабіцька запропонувала центрівчанам знову поспівати разом. Вона спустилася з імпровізованої сцени і підходила до дітей із мікрофоном, а вони співали «Все буде добре».

Вечірка продовжилася на задньому дворі, де на центрівчан чекав сюрприз — на польовій кухні приготували смачну гречану кашу з м’ясом. Пригощали не лише вихованців гуртків, а й батьків, бабусь та дідусів. Аби ніхто не замерз, усіх охочих частували ще й гарячим чаєм.

Наостанок для центрівчан приготували дещо особливе. На столі із тістечок виклали чотири великих літери «ЦДЮТ». Це не прості смаколики, кожен має побажання-передбачення. Такий подарунок зробив для усіх вихованців закладу керівник гуртка «Веселий кулінар». Діти ласували смаколиками, багато сміялися і спілкувалися між собою.

Вечірка завершилася, але центрівчани не поспішали розходитися. Поки прибирали на задньому дворі, вихованці «Школи лідерів» співали пісні.

Відео з вечірки дивіться на нашій сторінці в Інстаграм.

 

Читайте також:

Студентам Козятинського залізничного училища вручили учнівські квитки. ФОТО

Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає

Для Зозулинецьких захисників зібрали понад 21 тисячу гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up