Самгородоцька громада попрощалася з полеглим воїном Миколою Яремчуком

Самгородоцька громада попрощалася з полеглим воїном Миколою Яремчуком
  • 10 серпня стало відомо — при виконанні бойового завдання героїчно загинув Герой Микола Яремчук. Вчора, 19 серпня, військового провели в останню путь.

Яремчук Микола Миколайович народився 24 грудня 1969 року у селі Йосипівка, де і пройшло його дитинство та юнацькі роки.

У 1986 році закінчив Йосипівську школу та вступив до Вінницького профтехучилища №18, де здобув професію електромонтера електротранспорту.

З 1988 по 1990 рік проходив строкову службу в місті Яворів Львівської області. Згодом повернувшись на батьківщину одружився, в молодій сім’ї народився єдиний син Дмитро.

Відео дня

Трудову діяльність розпочав в Юзефо-Миколаївському цукрокомбінаті — електриком, де працював до дня мобілізації 15 серпня 2022 року.

— Спочатку захищав рідну землю у військовій частині А7020. Перевівся до військової частини А4674, де зі своїми побратимами воювали у найзапекліших боях: місті Мар’їнка Донецької області, населеному пункті Волохів Яр Харківської області, — передає «Самгородок Наш». — Старший сержант Яремчук Микола Миколайович загинув 7 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області.   

19 серпня громада зустріла воїна живим коридором та провела в останню путь. З військовими почестями загиблого воїна поховали у селі Йосипівка на Алеї Слави. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

 

Читайте також:

Він будував плани, мріяв виростити доньку, але загинув на війні

Світлини уже 54 Героїв: оновили дошку пам’яті

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Виталий Ковмир

    Вічна слава і пам'ять героям царство небесне
  • Ботнар Клавдия

    Вічна Пам'ять Герою
  • Наташа Свинарчук

    Вічна пам'ять нашому герою
  • Инга Мельничук

    Вічна пам'ять Герою.Вічна слава.

keyboard_arrow_up