Під час благодійного концерту в другому ліцеї зібрали більше 25 тисяч гривень. Кошти підуть на медзасоби

Під час благодійного концерту в другому ліцеї зібрали більше 25 тисяч гривень. Кошти підуть на медзасоби
  • У Козятинському Ліцеї 2 підбили підсумки благодійного концерту, який відбувся 6 грудня.
  • Зібрали 26 300 гривень. Адміністрація закладу повідомляє — після обговорення вирішили направити усі кошти добровольчій організації парамедиків «Госпітальєри».
  • Гасло цієї організації — «Заради кожного життя». І вони щодня допомагають на передовій тим, хто потребує цього найбільше.

— Ми надзвичайно вражені і пишаємося вами, нашими щедрими, активними, свідомими благодійниками. Завдяки вам вдалося зібрати неймовірну суму 26 300 гривень, — йдеться на сторінці Комунальний заклад «Ліцей 2 Козятинської міської ради Вінницької обл»

Після обговорення вирішили направити усі кошти добровольчій організації парамедиків «Госпітальєри». Гасло цієї організації — «Заради кожного життя». І вони щодня допомагають на передовій тим, хто потребує цього найбільше.

Відео дня

— На сьогодні у «Госпітальєрів» є гостра потреба в оклюзійках — спеціальних медичних наліпках для герметизації рани, які показані при відкритих травмах грудної клітки. Тож усі зібрані кошти підуть на придбання життєво необхідних медичних засобів, які, віримо, врятують не одне життя. Дякуємо усім, хто долучився до збору. Нехай ваша доброта і щедрість повернеться до вас сторицею! Разом до перемоги

Нагадаємо, жителі Козятина вчергове долучилися до обласного проєкту «Подаруй військовому смак домашнього тепла». Для військових цього разу зібрали чотири коробки смаколиків та домашньої випічки

Читайте також:

Найцінніші — дитячі листи: козятинські військовослужбовці отримали посилки від громади

«Біленькі, як хмаринки, легенькі, як крила янгола-охоронця»: в зону бойових дій відправили маскувальні сітки

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up